Nye muligheder i industrien for dem, der kan tiltrække talenterne

En længere periode med markant strukturel udvikling har præget industrien og ændret vilkårene for mange virksomheder. De strukturelle ændringer åbner nye muligheder. Især for dem, der har modet til at gå forrest med ny teknologi og omdefinering af værdikæden.

Nye nicher opstår inden for f.eks. engineering, digitalisering og robotteknologi, som er i rivende udvikling og har stort potentiale.

Vi tror på, at virksomheder med stærk ledelse, kommercielt fokus, innovativ tilgang og højt kvalificerede medarbejdere vil klare sig bedst under de nye betingelser.

Tiltrækning og fastholdelse af videnstunge medarbejdere og andre nøglemedarbejdere er derfor vigtigere end nogensinde. Nogle gange er de rigtige medarbejdere allerede i organisationen, men i mange tilfælde skal de suppleres med nye udefra for at opnå den nødvendige pulje af kompetencer, erfaringer og nye ideer.

Vi oplever i stigende grad, at de rigtige kompetencer er en knap faktor i Danmark. Derfor supplerer vi ofte søgningen efter højt specialiserede specialister med særlig fokus på kandidater fra udlandet.

Vi kender industrien og rekrutterer de dygtigste fagfolk

Velkvalificerede og topmotiverede medarbejdere på alle niveauer er fortsat en afgørende faktor for at opnå konkurrencemæssige fordele. Vi hjælper vores kunder med at opnå denne fordel gennem identifikation, vurdering og rekruttering af dygtige fagfolk med succesfuld historik.

Vores konsulenter har gennemført et betydeligt antal rekrutteringer til industrivirksomheder – både danske og internationale. Det har bl.a. været for større ingeniørvirksomheder, produktions- og projektvirksomheder og for mere nicheprægede højteknologiske virksomheder.

Vi har indgående erfaring med rekruttering til industrien, og vores ekspertise omfatter alle funktionsområder fra fagdirektører og generelle lederstillinger til specialister og mellemledere inden for projekter, salg og marketing, engineering, R&D, indkøb og supply chain, økonomi og IT.