Om Søren

Lead på industri og energi. Søren har bred erfaring med større, internationale selskaber og start-up virksomheder inden for industri og energisektoren. På energisiden har han arbejdet både med vedvarende og konventionel energi - både onshore og offshore. I industrien spænder erfaringen over projektorienterede virksomheder, produktion inden for teknologi og fødevare til teknologi og udviklingsvirksomheder. Gennem årene har han løst opgaver inden for de fleste fagområde og på alle niveauer fra specialist til direktionsniveau.

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig? 

"For mig består spændingen i afvekslingen i opgaverne og udfordringen med at komme helt tæt på kunden, der altid er forskellig fra den sidste kunde. For at udføre mit arbejde på bedst mulig vis bliver jeg nødt til virkelig at forstå kundens forretning, så jeg kan være deres ‘brandambassadør’ i min søgning efter de rette kandidater til virksomheden.  

Jeg bliver mest motiveret af at arbejde med forskellige brancher hver eneste dag. Det er enormt inspirerende at opbygge et tillidsforhold til kunden og blive deres ‘trusted advisor’ - især fordi det er så udfordrende, som det er."  

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?  

"Jeg kan godt lide den kompleksitet, man altid møder i industri og energisektoren. Jeg nyder at holde mig opdateret på den seneste viden indenfor disse brancher – det hjælper med at holde mig skarp i resten af mit arbejde.  

Den forretningsmæssige del ved brancherne er altid spændende, og så finder jeg særligt den grønne omstilling, der har stor betydning i både energivirksomheder og industrien, interessant. Nogle ser det som en udfordring, mens andre ser mulighederne i at være de første og bedste på område.  

Vi er heldige, at vi har mange gode danske virksomheder, som gør sig storartet på den internationale scene." 

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Det er især min indsigt i kundernes brancher og evnen til at forstå deres værdikæde, der gør mig i stand til at skabe værdi for kunderne. Jeg sørger altid for at bruge deres forretning og virksomhedskultur til at finde rette kandidater.  

Når jeg er lykkedes med mit arbejde, har jeg fundet en kandidat, der passer perfekt til kundens vigtigste arbejdsopgaver og deres særlige virksomhedskultur."

Konsulenterfaring
Search & Selection

Søren har 17 års erfaring i rekrutteringsregi, hvor han har gennemført utallige rekrutteringsopgaver primært af specialister og leder til alle funktioner. Søren har arbejdet som projektleder på store rekrutteringsprojekter i forbindelse med flytning og opstart af virksomheder.

Executive search

17 års erfaring inden for executive search hvor Søren har gennemført et stort antal CEO-searches for danske selskaber og en række funktionsdirektører.

Management Consulting

Som konsulent har Søren arbejdet med strategi og forretningsudvikling for en række mellemstore og store, danske virksomheder i forskellige brancher. Han har i en længere periode arbejdet med speciale inden for energi i forbindelse med liberalisering af sektoren. Endvidere har Søren gennemført en række større analyse- og evalueringsopgaver i den offentlige sektor, for kommuner, regioner, ministerier og styrelser.

Organisationsudvikling

Søren har gennemført flere større organisationsudviklings- og omstruktureringsprojekter i såvel private virksomheder som offentlige organisationer.

Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2010 - GML-HR A/SPartner & Headhunter
2005 - 2009Activator GroupPartner & Headhunter
2001 - 2004Phoenix Consulting GroupHeadhunter
1994 - 2001Lisberg ManagementManagementkonsulent & headhunter
Uddannelse
  • Cand.merc. i Strategi og Ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus
  • HA fra Syddansk Universitet i Esbjerg