Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Søren Laigaard-Andersen

Partner / Energi / Industri / Executive Search
20744492 // sla@gml-hr.dk
Søren på linkedin

Om Søren


Lead på industri og energi. Søren har bred erfaring med større, internationale selskaber og start-up virksomheder inden for industri og energisektoren. På energisiden har han arbejdet både med vedvarende og konventionel energi - både onshore og offshore. I industrien spænder erfaringen over projektorienterede virksomheder, produktion inden for teknologi og fødevare til teknologi og udviklingsvirksomheder. Gennem årene har han løst opgaver inden for de fleste fagområde og på alle niveauer fra specialist til direktionsniveau.


Konsulenterfaring
Search & Selection

Søren har 17 års erfaring i rekrutteringsregi, hvor han har gennemført utallige rekrutteringsopgaver primært af specialister og leder til alle funktioner. Søren har arbejdet som projektleder på store rekrutteringsprojekter i forbindelse med flytning og opstart af virksomheder.

Executive search

17 års erfaring inden for executive search hvor Søren har gennemført et stort antal CEO-searches for danske selskaber og en række funktionsdirektører.

Management Consulting

Som konsulent har Søren arbejdet med strategi og forretningsudvikling for en række mellemstore og store, danske virksomheder i forskellige brancher. Han har i en længere periode arbejdet med speciale inden for energi i forbindelse med liberalisering af sektoren. Endvidere har Søren gennemført en række større analyse- og evalueringsopgaver i den offentlige sektor, for kommuner, regioner, ministerier og styrelser.

Organisationsudvikling

Søren har gennemført flere større organisationsudviklings- og omstruktureringsprojekter i såvel private virksomheder som offentlige organisationer.

Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2010 -GML-HR A/SPartner & Headhunter
2005 - 2009Activator GroupPartner & Headhunter
2001 - 2004Phoenix Consulting GroupHeadhunter
1994 - 2001Lisberg ManagementManagementkonsulent & headhunter
Uddannelse
  • Cand.merc. i Strategi og Ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus
  • HA fra Syddansk Universitet i Esbjerg