Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Lars Halsboe

Partner / Industri / Energi
24258808 // lhl@gml-hr.dk
Lars på linkedin

Om Lars


Lead på Industri – herunder engineering, manufacturing og R&D. Lars har stor erfaring med større danske og internationale selskaber og hans erfaring dækker områder indenfor Medico, Pharmaceuticals, Finance, Procurement, HR, Supply Chain og Management Consultancy.Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2014 -GML-HR A/SPartner
2012 - 2014LEGO GroupSenior HR Manager
2009 - 2012Alexander HugesDirector
2003 - 2009Hudson Global Resources A/SPartner
1999 - 2003Xerox A/SHR Manager
Konsulenterfaring
Search & Selection

Lars har 15 års erfaring fra rekrutteringsbranchen og industrien, hvor han har gennemført et stort antal rekrutteringsopgaver såvel nationalt som internationalt inden for alle brancher. Lars har stor erfaring fra ledelse af large-scale sourcing projekter for klienter.

Executive search

Lars har mangeårig erfaring med placering af tunge lederprofiler fra VP til CEO niveau for såvel danske som internationale selskaber.

Organisationsudvikling

Lars har deltaget i flere større organisationsudviklings- og omstruktureringsprojekter i private virksomheder – typisk i forhold til turn-arounds og alignment som følge af gennemførelse af Must-Win battles.

Management Consulting

Lars har været som ansat i industrien og har desuden, som bestyrelsesmedlem, drevet projekter og været ansvarlig for mangeartede udviklingsopgaver og projekter - herunder Talent Management, Capability Building, Talent Attraction og Leadership Development.

Uddannelse
  • Cand.merc. i Styring og Ledelse fra Handelshøjskolen i Sønderborg