Om Lars

Lead på Industri – herunder engineering, manufacturing og R&D. Lars har stor erfaring med større danske og internationale selskaber og hans erfaring dækker områder indenfor Medico, Pharmaceuticals, Finance, Procurement, HR, Supply Chain og Management Consultancy.

 

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig? 

"For mig er det stærkt motiverende at bevæge sig i krydsfeltet mellem en virksomheds strategi og de afledte kompetencer, der skal bidrage til at løfte, levere og eksekvere på strategien. 

Min rolle består i at bidrage på denne agenda, der sikrer såvel virksomhed som kandidater fremdrift og synergi. Afdækningen af begge parter og evnen til at koble disse sammen er en væsentlig drivfaktor, der giver mig stor glæde og engagement."

  

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?  

"Teknologi, innovation og kompetencer er under konstant udvikling, hvilket jeg oplever til fulde i arbejdet med industrivirksomheder. Oftest efterspørges en knap ressource, hvor vi med vores indsigt og netværk arbejder med at finde ”the missing link” - den rette kandidat.  

Den rette kandidat kan have særdeles stor betydning for virksomhedens evne til at ikke bare at tilpasse sig markedets udfordringer men også vokse i disse – det er fedt!"

  

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Jeg stiler altid efter at have fokus på kvalitet, effektivitet og hastighed. Jeg lytter til mine kunders ønsker til processen – hvordan den skal opbygges og eksekveres, samt evnen til at rykke hurtigt med kvalificerede og ikke mindst motiverede og oplyste kandidater.  

Denne tilgang, samt bevidstheden om, at der ikke findes en one-size fits all løsning, er oftest vejen til succes.   

Forståelse af virksomheden, kulturen og strategien samt dyb indsigt i markedet giver en god fælles forståelse, hvor der undervejs i processen altid er en høj og relevant informationsstrøm."

Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2014 - GML-HR A/SPartner
2012 - 2014LEGO GroupSenior HR Manager
2009 - 2012Alexander HugesDirector
2003 - 2009Hudson Global Resources A/SPartner
1999 - 2003Xerox A/SHR Manager
Konsulenterfaring
Search & Selection

Lars har 15 års erfaring fra rekrutteringsbranchen og industrien, hvor han har gennemført et stort antal rekrutteringsopgaver såvel nationalt som internationalt inden for alle brancher. Lars har stor erfaring fra ledelse af large-scale sourcing projekter for klienter.

Executive search

Lars har mangeårig erfaring med placering af tunge lederprofiler fra VP til CEO niveau for såvel danske som internationale selskaber.

Organisationsudvikling

Lars har deltaget i flere større organisationsudviklings- og omstruktureringsprojekter i private virksomheder – typisk i forhold til turn-arounds og alignment som følge af gennemførelse af Must-Win battles.

Management Consulting

Lars har været som ansat i industrien og har desuden, som bestyrelsesmedlem, drevet projekter og været ansvarlig for mangeartede udviklingsopgaver og projekter - herunder Talent Management, Capability Building, Talent Attraction og Leadership Development.

Uddannelse
  • Cand.merc. i Styring og Ledelse fra Handelshøjskolen i Sønderborg