Fuld fart på udviklingen af energisektoren

Det kræver årvågenhed at beskæftige sig med energisektoren. Vedvarende energi er i rivende teknologisk og kommerciel udvikling. Hele værdikæden er under enormt pres for at reducere cost of energy (CoE) og dermed forbedre konkurrenceevnen i forhold til fossile brændstoffer.

Standardisering og modularisering af produktplatforme, optimering af supply chain, drift og processer bidrager til fremdriften.

Selvom megen fokus er rettet mod den vedvarende energi, som udgør fremtidens energiforsyning, sker der fortsat en interessant udvikling inden for den konventionelle energiproduktion. Den konventionelle energiproduktion kommer til at spille en anden og vigtig rolle i de kommende årtier. Den bliver omformet til en mere effektiv, fleksibel og mindre forurenende proces.

Det betyder, at udvikling og implementering af nye teknologier og anvendelse af biobrændstoffer er et område i kraftig vækst.

Vi kender energisektoren og har et stærkt netværk

Den konstante udvikling og kommercialisering af energisektoren skaber et stort behov for specialiserede tekniske, kommercielle og ledelsesmæssige kompetencer. Det er vores opgave at vide præcis, hvor disse kompetencer findes.

Vi holder vores viden om energisektoren opdateret ved at arbejde med nogle af branchens førende virksomheder og ved at deltage i relevante arrangementer og konferencer. Vi er altid opdateret på ’hvem er hvem’ i branchen og udvider løbende vores store netværk.

Vi har indgående erfaring med rekruttering til energisektoren og vores ekspertise omfatter alle funktionsområder fra fagdirektører og generelle lederstillinger til specialister og mellemledere inden for projekter, R&D, Engineering, salg og marketing, QHSE, indkøb og supply chain, økonomi og IT.