Har du fået tilbudt et outplacement forløb i forbindelse med din opsigelse? Læs her hvordan vi kan hjælpe dig med afklaring om din videre karriere, og hvordan du realiserer dine jobønsker.

 

Ofte kommer opsigelsen bag på os, og vi har forskellige måder at reagere på – uanset hvilken måde vi reagerer på, er det bevist, at professionel rådgivning fremmer processen både på det personlige og karrieremæssige plan.
Vi oplever, at kandidaternes behov for hjælp til at komme videre i karrieren er vidt forskellige.

  • Nogle bliver hårdt ramt og har brug for at få bearbejdet oplevelsen med en coach/konsulent, inden de er klar til den videre jobsøgning.
  • Nogle er hurtigt klar til at komme videre, men har ikke søgt job i årevis, hvorfor de har brug for professionel hjælp til udarbejdelse af cv, LinkedIn-profil, træning i at gå til samtale mv.
  • Andre vil bruge den nye situation til at skifte karriere, blive selvstændige eller tage en ny uddannelse, hvor de har brug for sparring og hjælpe til at finde den rette vej.

Fælles for de kandidater, vi hjælper videre i karrieren, er, at de – uanset forskelligt udgangspunkt – har stor gavn af at have en personlig rådgiver, som kan hjælpe, støtte og motivere dem i processen.

Individuelt tilpasset forløb

GML-HRs outplacement-forløb er tilpasset den enkelte kandidat. Uanset om din arbejdsgiver har tilbudt dig et kort eller længere forløb, sammensætter vi forløbet, så det tager udgangspunkt i dine behov, skaber afklaring og hjælper dig videre til det næste job.
Vi får positiv feedback fra vores kandidater, som sætter pris på, at der tages individuelt hensyn, frem for at processen er alt for konceptstyret.
Vi følger denne struktur og tilpasser elementerne til den enkeltes behov:

Personlig sparringspartner

Du får en personlig rådgiver, som følger dig i hele processen. Samtidig har du mulighed for at trække på den viden, vi som konsulentfirma har samlet gennem årene. Vores konsulenter lytter til og udfordrer dig, så du kan træffe de rigtige beslutninger om din fremtid.

Konsulenterne har stor erfaring med rekruttering af ledere, specialister og executives, og de ved hvilke kompetencer, de forskellige brancher efterspørger. De bruger deres rekrutteringserfaring til at give dig konkrete råd, der forbedrer dine muligheder under jobsøgningen.

 

Download produktblad

Download ‘Din vej’ hvor du kan læse mere om hvordan vores outplacement kan hjælpe dig videre i karrieren.

Download 'Din vej'

Har du spørgsmål?

Kontakt Søren Laigaard for en uforpligtende snak om, hvordan GML-HR kan hjælpe dig videre i karrieren.
Mobil: 4520744492
Mail: sla@gml-hr.dk

Vil du vide mere?
Søren Laigaard er ansvarlig for outplacement i GML-HR.