Om Mogens

Mogens’ spidskompetence er strategisk lederudvikling. Formen har været alt fra lederworkshops til længerevarende strategiprojekter. Mogens bliver ofte anvendt som kæk key-note, når ledere skal rystes ud af komfort-tænkningen.

 

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?  

"Jeg bliver motiveret af det moment, hvor lederen får gevinst. Når et konkret værktøj giver mening i ledertræningen, eller når vi finder den helt rigtige beslutning i en strategiproces, som vi har søgt efter.  

Jobbet som konsulent er fedt, når træningen kommer til udtryk i konkrete resultater og målbar værdi. Når lederen mærker gevinsten, giver det hele mening."

 

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?  

"Jeg har valgt at beskæftige mig mest med retail og FMCG, fordi jeg er vild med måden, de arbejder på. De elsker deres nøgletal og sørger for at bygge forretningen op omkring disse. Det er klogt, men de ved også, at det er via en stærk strategi og dygtige ledere, at nøgletallene for alvor flytter sig i den rigtige retning.  

Derfor har vi nemt ved at finde ind i tætte, værdiskabende samarbejder, der er frugtbare for begge parter. "

  

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Mit vigtigste arbejde med lederne er at sætte dem i situationer, hvor de tager stærke      beslutninger. Det er nemmere sagt end gjort, og det er også derfor, at det er her, jeg lægger hovedparten af min energi.  

Stærke beslutninger leder nemlig i sidste ende til bedre business performance, som jeg mener bør være hovedmålet med enhver ledertræning."

Uddannelse
  • Cand.scient., Syddansk Universitet
  • Saïd Business School, University of Oxford
  • A.P. Møller-Mærsks Talent College
  • Certification: Leadership Equity Assessment (LEA), Leadership Focus Profile (LFP), PI (Predictive Index), PLI (Professional Learning Indicator), Big5 Personality Profile and 360, Change Navigator, Decision styles, DiSC (Coaching), Hogan Assesments (HPI, HDS, HVPI), Hogan Team Assessment, JTI, Mindsetter, Wavemaker, Situationsbestemt Ledelse II
Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2019 - GML-HR A/SPartner
2016 - 2019Center for Ledelse (CfL)Direktør
2015 - 2016Mearsk OilHR og PMO
2008 - 2015People & Performance A/SHead of Leadership Development
2006 - 20083COPartner
2004 - 2006IHSLeder af teambuildingsafdelingen