Om Lars

Lead på retail. Lars er med afsæt i en lang lederkarriere i dansk detailhandel ekspert på området, både inden for search & selection og organisationsudvikling. Derudover har Lars en dyb indsigt i vindmølleindustrien baseret på erfaring både som ansat og som konsulent/rådgiver.

 

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?

"Det lyder måske lidt klichéagtigt, men jeg bliver motiveret af at gøre en forskel. Når jeg skaber værdi for mine kunder, skaber jeg samtidig varige kunderelationer, og jeg får dermed en sund forretning. Det er sådan vi driver GML-HR, og sådan bliver det ved med at være.

Det er spændende at være konsulent, fordi mine opgaver og udfordringer er så forskelligartede. I vores fag findes ingen one-size fits all løsninger. Til gengæld er der et krav om at altid at sætte sig ind i kundens behov, så man kan skabe varige og værdifulde løsninger."

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er i?

"Jeg arbejder primært med Retail og FMCG. Det er brancher, som alle har en holdning til, i og med vi alle er forbrugere. Vores indkøbsvaner ændrer sig konstant, og det stiller høje krav til både brands og retailere.

Det er denne foranderlighed og dynamik, der særligt appellerer til mig. Derudover er jeg også altid fascineret af købmandsskabet og det umiddelbart målbare, der kendetegner Retail og FCMG."

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Mere end 25 års erfaring og brancheindsigt afspejler sig i mit store netværk, der til slut bliver mine kunders fordel. Det resulterer i varige kunderelationer, såvel som utallige eksempler på kandidater, der enten modtager nomineringer og kåringer eller forfremmes i organisationen."

Konsulenterfaring
Search & Selection

Lars har 16 års erfaring med rekruttering af ledere og nøglepersoner inden for alle funktionsområder.

Executive search

Lars har ni års erfaring, herunder search efter flere funktionsdirektører primært til retail og vindmølleindustrien.

Organisationsudvikling

Lars har medvirket i flere større organisationsudviklings- og kulturændringsprojekter, herunder udvikling og implementering af Talent Management programmer på flere niveauer. Han har udviklet og implementeret en række koncepter med fokus på leder- og teamudvikling.

Assessment

Lars har udviklet flere assessment koncepter, herunder GML-HR’s koncepter med afsæt i internationalt anerkendte testværktøjer og kompetencesæt.

Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2010 - GML-HR A/SManaging Partner
2008 - 2010Vestas Director Recruitment
2005 - 2008Activator Group A/SPartner, Headhunter
1991 - 2004Dansk SupermarkedAfdelingsleder og HR-konsulent
Uddannelse
  • HD i Organisation fra Handelshøjskolen i Århus.