Om Hanne

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig? 

"Det bedste ved mit job er klart at kunne spotte talenterne. Det er altid fedt at spotte de rigtige kandidater og matche dem med de rigtige virksomheder. Jeg går altid efter en win-win situation for både kunde og kandidat. 

Samtidig elsker jeg rollen som ‘advisor’ for både kunder og kandidater. Mit job går op i en højere enhed, når både kandidaten og virksomheden er ovenud tilfredse med samarbejdet – og det ikke kun er efter 12 måneder. Jeg går foretrækker altid det længerevarende samarbejde."  

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?  

"Jeg arbejder både med industri, energi og retail. Det er spændende og udfordrende ikke kun at være “fastlåst” til en enkelt branche. 

Jeg har samtidig haft en karriere indenfor retail, og herigennem har jeg opnået et stort forretningsmæssigt kendskab til branchen. Det hjælper mig hver eneste dag i mit arbejde som rekrutteringskonsulent."  

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Når jeg arbejder med mine kunder, fokuserer jeg først og fremmest på, at der er en god hastighed og fremdrift på opgaverne – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder mere konkret, at jeg med det samme etablerer en god og konstruktiv samarbejdsrelation, og at jeg hele vejen igennem er en ærlig og professionel sparringspartner.  

Desuden fremstår jeg altid som ambassadør for kunden, så kandidaten får det bedst mulige indblik i sin måske kommende virksomhed. Dette gør jeg via et indgående branchekendskab og viden om virksomheden."  Lead på FMCG. Hanne har omfattende ledererfaring inden for HR i retail, hvor hun har været involveret i- og ansvarlig for rekruttering og organisationsudvikling i en af landets største retail-virksomheder. Hun har gennem årene oparbejdet en stor viden inden for retail og FMCG, hvor hun har rig erfaring med alle funktioner. Hanne har endvidere stort kendskab til IT.


Konsulenterfaring
Search & Selection

Hanne har mere end 25 års erfaring inden for rekruttering, hvor hun har gennemført utallige rekrutteringer af specialister og ledere til alle funktionsområder.

Management Consulting

Hanne har i en årrække været HR partner for topledelsen i alle centrale funktioner i Dansk Supermarked - herunder som rådgivende konsulent i forbindelse med personaleforhold.

Organisationsudvikling

Hanne har igennem 20 år været tovholder på adskillige organisationsudviklingsprojekter i Dansk Supermarked – både på butikssiden og i forbindelse med de centrale funktioner. Hun har i 10 år været ansvarlig for Dansk Supermarkeds lederuddannelse.

Ledelse

Hanne har mere en 25 års ledelseserfaring af afdelinger, der bestod af mellem 5-40 medarbejdere, ligesom hun har været projektchef på et stor SAP implementeringsprojekt med op til 30 projektdeltagere.

Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2013 - GML-HR A/SPartner
2012 - 2013Dansk SupermarkedHR Manager
2010 - 2012Dansk SupermarkedProjektchef SAP
1998 - 2010Dansk SupermarkedHR Manager
1989 - 1998Dansk SupermarkedPersonalekonsulent
1984 - 1989Magasin du NordUddannelseschef
Uddannelse
  • Diplom i Ledelse (HRD linjen), Ledelsesakademiet Aarhus