Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Hanne Puggaard

Partner / Retail / FMCG
40356931 // hp@gml-hr.dk
Hanne på linkedin

Om Hanne


Lead på FMCG. Hanne har omfattende ledererfaring inden for HR i retail, hvor hun har været involveret i- og ansvarlig for rekruttering og organisationsudvikling i en af landets største retail-virksomheder. Hun har gennem årene oparbejdet en stor viden inden for retail og FMCG, hvor hun har rig erfaring med alle funktioner. Hanne har endvidere stort kendskab til IT.


Konsulenterfaring
Search & Selection

Hanne har mere end 25 års erfaring inden for rekruttering, hvor hun har gennemført utallige rekrutteringer af specialister og ledere til alle funktionsområder.

Management Consulting

Hanne har i en årrække været HR partner for topledelsen i alle centrale funktioner i Dansk Supermarked - herunder som rådgivende konsulent i forbindelse med personaleforhold.

Organisationsudvikling

Hanne har igennem 20 år været tovholder på adskillige organisationsudviklingsprojekter i Dansk Supermarked – både på butikssiden og i forbindelse med de centrale funktioner. Hun har i 10 år været ansvarlig for Dansk Supermarkeds lederuddannelse.

Ledelse

Hanne har mere en 25 års ledelseserfaring af afdelinger, der bestod af mellem 5-40 medarbejdere, ligesom hun har været projektchef på et stor SAP implementeringsprojekt med op til 30 projektdeltagere.

Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2013 -GML-HR A/SPartner
2012 - 2013Dansk SupermarkedHR Manager
2010 - 2012Dansk SupermarkedProjektchef SAP
1998 - 2010Dansk SupermarkedHR Manager
1989 - 1998Dansk SupermarkedPersonalekonsulent
1984 - 1989Magasin du NordUddannelseschef
Uddannelse
  • Diplom i Ledelse (HRD linjen), Ledelsesakademiet Aarhus