JD Stål – COO / Projektchef – Stålkonstruktioner


Søg stillingen


Stærk lederprofil til nichevirksomhed

Forestil dig, at du får en betroet rolle som del af ledelsen i en veletableret nichevirksomhed – hvor du, som ansvarlig for drift og projekteksekvering, skal drive udviklingen og forløse potentialet.
 
Læg dertil, at jobbet er i en virksomhed, som med stolte håndværksmæssige traditioner har opnået en unik position som betroet leverandør til store internationale kunder.

Denne mulighed venter dig i en nyoprettet stilling som COO / Projektchef hos JD Stål, hvor du med din ledelsesmæssige erfaring og procesmæssige indsigt virkelig kan gøre en forskel og bidrage til den fortsatte vækst.

 

Velkommen til projektvirksomheden JD Stål

Du bliver en vigtig del af en succesfuld virksomhed, hvor projekter til byggeri, anlæg og infrastruktur står for den største del af omsætningen. JD Stål fremstiller og monterer alle former for større og mindre stålkonstruktioner, og har bl.a. leveret emner til tunnelbyggeri, broer og metro samt forskellige prestigebyggerier.

JD Stål har med udgangspunkt i det gode smedearbejde gennem årene, opbygget en stærk kundebase og har et godt ry som en fleksibel og kompetent leverandør af kvalitetsprojekter. Virksomheden har et solidt økonomisk fundament, og ejes af den canadiske kapitalfond Lynx Equity, som har flere danske virksomheder i porteføljen.

JD Stål er en omstillingsparat virksomhed, som har sin styrke i leverance af komplekse stålkonstruktioner og mindre serier som enten produceres på eget værksted på Refshaleøen eller hos nøje udvalgte underleverandører i Danmark, Polen og Estland. 
Læs mere om virksomheden på www.jd-staal.dk

 

En betroet og vigtig rolle

Du træder ind i en nyoprettet stilling, der skal styrke ledelseslaget i JD Stål, hvor du får rig mulighed for at bidrage med din evne til at skabe udvikling og kompetente hands-on eksekvering.

Du skal sammen med direktionen bidrage til den overordnede udvikling, og får ansvaret for den daglige drift. Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Planlægning og afvikling af projekter 
 • Udarbejdelse af tilbud, kalkulation og efterkalkulationer
 • Kundebesøg
 • Administrative opgaver
 • Udvikling af processer og implementering af nye værktøjer
 • Ledelse og udvikling af organisationen gennem inddragelse af eksisterende medarbejderes kompetencer.
 • Ansættelse af kompetente profiler, herunder sikre at virksomheden er en attraktiv arbejdsplads.

 

Stillingen passer til dig, hvis du trives i en mindre virksomhed uden tunge beslutningsprocesser, hvor du får et stort ansvar, og din indsats hurtigt kan aflæses på virksomhedens resultater. 
 

Teamet mangler disse kompetencer

Vi forestiller os, at du har en veludviklet teknisk forståelse, muligvis en ingeniøruddannelse samt betydelig erfaring med stålkonstruktioner, projekthåndtering og byggebranchen.

Du har en inspirerende og tydelig ledelsesstil, som fremmer organisationens motivation og performance. Derudover kendetegner følgende kompetencer dig:

 • Gerne erfaring fra en større virksomhed med veludviklede processer og systemer.
 • Forståelse for mekanismerne i en mindre virksomhed og evnen til at identificere udviklingspotentialet og forløse potentialet
 • International erfaring
 • Håndtering af store kunder 
 • Kundehåndtering og gerne erfaring med salgsarbejde via kundens tekniske organisation
 • Brancheerfaring fra stålvirksomhed eller tilsvarende, vil være en fordel
 • Forretningsudvikling og evnen til at skabe resultater med eksekvering af strategi og handlingsplaner

 

Vi forudsætter, at du trives med at være selvkørende og hands-on på opgaver. Du skal tage styring og sikre, høj kvalitet og effektiv projektafvikling.

Du skal være omstillingsparat og trives i et dynamisk miljø, hvor hurtig levering og stor fleksibilitet er en væsentlig konkurrencefordel. Du trives med et højt aktivitetsniveau og får energi af at se tingene ske.

 

Det får du hos JD Stål

Jobbet som COO / Projektchef rummer gode fremtidsperspektiver for din videre karriere. Du får en ansvarsfuld og betroet rolle, med mulighed for at udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer, og på sigt få et mere overordnet ansvar i virksomheden.

Du får indflydelse med mulighed for at præge virksomhedens udvikling, og skal sammen med virksomhedens direktion realisere virksomhedens potentiale.
 
Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold med en attraktiv gagepakke. 

 

Vil du være leder i en dynamisk nichevirksomhed

Så er du velkommen til at kontakte Senior Researcher Jakob Fallesen på +45 2295 9240 hos GML-HR eller Partner Søren Laigaard-Andersen på +45 2074 4492, hvis du ønsker yderligere informationer om stillingen og virksomheden.

Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” nedenfor. 

Søg stillingen

05 / 2024