Om Jakob

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?

"Det motiverer mig, når jeg finder den rigtige kandidat. Når jeg kan knytte kompetencer med strategi, og når kandidatens kompetencer spiller optimalt overens med virksomhedens strategi.

Det bedste ved at være konsulent er hele arbejdsprocessen. Først at forstå virksomhedens udfordring og derefter finde, afdække og kvalificere kandidater, der er i stand til at eksekvere virksomhedens strategi. Jeg nyder mit arbejdes strukturerede og målrettede proces, der er nødvendig for at placere den rette kandidat i kundevirksomhedens unikke kontekst."

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?

"Som konsulent arbejder jeg med forskellige brancher, men jeg har mit største fokus på Industri og Energi. Jeg trives bedst dér, hvor teknik, kompleksitet og knowhow kobles med forretningen, og derfor præsterer jeg bedst i disse brancher.

Alle brancher har deres egne kendetegn og dynamik, og jeg nyder også arbejdet i andre brancher. Som konsulent er det vigtigt at være skarp og omstillingsparat, og derfor sørger jeg for at holde mine evner ved lige i alle brancher."

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder? 

"Mit job går kort sagt ud på at finde den rette kandidat til kunden. Derfor skal jeg gøre brug af kompetencer og resurser, som kunden ikke selv har rådighed til.

I mit tilfælde gælder det, at jeg har et kæmpe netværk og en stor erfaring, der gør, at jeg kan skabe kontakt til kandidater, som vores kunder ikke selv har kendskab og adgang til. Desuden kan jeg hurtigere vurdere, om kandidaten er relevant for kunden eller ej, og det sparer en masse tid og kræfter.

Alt i alt får vores kunder dermed adgang til et større og mere kvalificeret kandidatfelt, end når de selv varetager processen."Jakob arbejder primært med research og har indgående erfaring med brancherne FMCG, Energy og Engineering. Grundet sin erfaring med shipping og transport har han en god forståelse for forsyningskæden og det praktiske samspil i en virksomhed.


Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2018 - GML-HR A/SSenior Research Consultant
2012 - 2018Promando A/SResearch konsulent/konsulent
2009 - 2012Shipping.dk A/SAgency Manager
2006 - 2009Shipping.dk A/SShipping Assistant
2005 - 2006Shipping.dk A/STeam Leader
1997 - 2005Shipping.dk A/SLiner Service Manager
1995 - 1997Electrolux A/SSales Assistant
Konsulenterfaring
Search & Selection

Mere end fem års erfaring med Search & Selection og har deltaget i et stort antal rekrutteringsopgaver af primært specialister og ledere til SMV-segmentet i Danmark.

Assessment

Certificeret i ACE og MPA.