GML har hjulpet med strategisk lederudvikling til Nic. Christiansen Gruppen – i tæt samarbejde med HR-Direktør Mads Bundesen.

Virksomheden

Nic. Christiansen Gruppen importerer og distribuerer biler, samt tilbyder leasing og finansiering, til Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum.

Casen

Fremtidens ledere, der skal eksekvere på ambitiøs vækststrategi.

Nic. Christiansen Gruppens øverste 34 ledere i koncernen har gennemført topleder-programmet ”Future Leader” – og står nu rustet til at imødekomme fremtidens markante vækstambitioner.

I videoen herunder taler Mogens og Mads om arbejdet med programmet, og hvilke resultater det har givet.

NCG Testimonial

Konsulenten

Mogens Fog er GML’s mand på opgaven. Mogens har mere end 18 års erfaring med ledelses- og forretningsudvikling med nogle af landets største virksomheder.

Mogens om samarbejdet: ”Arbejdet med Nic. Christiansen Gruppen har været konkret og resultatorienteret – med nogle klare ambitioner, som er blevet realiseret til fulde.

Samarbejdet har været en stor fornøjelse hele vejen igennem, med kompetente og motiverede folk på begge sider.”

Mads Bundesen (HR Direktør, Nic. Christiansen Gruppen):

”Det er lederudvikling – ikke lederuddannelse. Den enkelte leder skal udvikle sig selv, og det har vi formået med dette program.

Samarbejdet med Mogens har været godt. Det faglige fundament har først og fremmest været i orden. Det har været forskningsfunderet, og det har været spejlet mod lignende brancher.

Det korte svar er: ‘Ja – det har virket’.”

Om 'Future Leader' lederudvikling

Programmet er super-strategisk, fordi hvert modul spejler navn og indhold fra hver af de fem bærende søjler i strategihuset – derudover sætter koncernledelse rammen på hvert modul, der også er spækket med ny forskning for at kvalificere diskussionerne.

Det er ikke et værktøjskursus, da alle lederne er erfarne ledere med værktøjskassen i orden, men snarere en diskussionsklub, hvor lederne gennem dialoger bliver stærkere til at lede:

  • kulturen
  • operationsmodellen
  • digitalisering
  • bæredygtighed
  • innovation

Lederudvikling er strategieksekvering!