Om Sandra

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?

Jobbet som konsulent er særligt spændende, fordi relations arbejdet og mødet med nye mennesker er en stor driver for mig. Arbejdet som konsulent er todimensionelt; på den ene side kunden, der ønsker hjælp til rekruttering og på den anden side de kandidater der er i spil til jobbet.

For begge parter er tillid et nøgleord. Det skabes ved at facilitere processen fra øverste hylde. Det stiller store krav til min leverance hver gang, for netop at levere den rigtige kandidat til det rette job, og det motiverer mig rigtig meget!

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?

Jeg arbejder primært med retail. Det er en branche i konstant forandring. Det betyder at tempoet er højt og agiliteten en nødvendighed – to elementer jeg elsker!

Det er utrolig spændende at møde nye virksomheder og bruge tid på at sætte mig grundigt ind i netop deres virksomheds forretningsmodel og kultur, således jeg er bedst muligt klædt på til at tale med kandidater om et muligt jobskifte.

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

Jeg har mange års erfaring fra retail og dermed en stor brancheindsigt. Med et kommercielt afsæt fra tidligere jobs er det muligt for mig at agere sparringspartner såvel som konsulent, der skal løse en rekrutteringsopgave. Hver enkelt opgave skal løses individuelt, tilpasset kundens behov. 

Uddannelse
  • 2018: Leading Others - Leadership Pipeline Institute
Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2023 - GML-HR A/SKonsulent
2021 - 2023Jensens BøfhusRegionschef
2017 - 2021Bilka, Salling GroupSektionschef
2015 - 2017Bilka, Salling GroupAfdelingsleder
2013 - 2015Bilka, SallingTeamkoordinator