Om Mie

Mie brænder for rekruttering og det detektivarbejde, der ligger i at finde den helt rigtige kandidat.
Hun har ledelses- og HR-erfaring fra detailbranchen, hvilket har givet hende et indgående kendskab til branchen og dermed de bedste forudsætninger for at finde de helt rigtige kandidater.

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig? 

"Det er spændende for mig løbende at møde nye mennesker og virksomheder. At skulle sætte sig ind i virksomhedens værdier og kultur er vigtigt, når jeg sidenhen skal motivere kandidater til et jobskifte. Jeg motiveres af at finde de helt rigtige kandidater, og her synes jegdet er fedt at se, hvor meget et godt netværk betyder." 

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?  

"Jeg er ”vokset op” inden for retail – det er her jeg har udviklet mig som medarbejder og leder. Jeg elsker dynamikken, tempoet og vindermentaliteten."

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder? 

"Jeg har selv arbejdet som leder indenfor retail, hvilket gør, at jeg har et indgående kendskab til branchen. Jeg forstår, hvad der er vigtigt, og hvordan en retailer tænker. Jeg hjælper mine samarbejdspartnere med at finde de helt rigtige kandidater, og så er det vigtigt for mig, at både ansættende leder og kandidater føler sig trygge gennem hele processen."   

Uddannelse
  • 2008-2013 HD Marketing Management, CBS
Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2019 - GML-HR A/SKonsulent
2016 - 2019MagasinHR Business partner
2013 - 2015MagasinShop manager
2008 - 2013BoliaStore manager
Konsulenterfaring
Search & Selection

Mie har flere års erfaring med rekruttering til detailbranchen og har gennemført et stort antal rekrutteringer til både forretning, webshop og backoffice, herunder både ledere og specialister.

Ledelse

Mie har en bred ledelseserfaring fra detailbranchen. Derudover har hun i rollen som HR Business Partner gennem 3 år arbejdet med projektledelse, sparring om HR Kpi’er, bemandingsmix og rekrutteringsbehov.

Assesment

Hun er certificeret i brug af testværktøjer og har anvendt forskellige tests i forbindelse med udvikling og rekruttering. Hun har desuden udviklet og anvendt casebaseret assesment i sine rekrutteringer.