Om Michael

Michael er en ’people person’ - underviser, leder og coach.

Med fokus på resultater og relationer mellem mennesker og forretningsbehov stræber han efter at få tingene til at virke i hverdagen på praktisk anvendelige måder - uden nogensinde at slippe kolleger og interessenter af syne.

Michael stortrives i miljøer og ved aktiviteter, hvor mennesker lærer og udvikler sig med fokus på konstante forbedringer for forretning og organisation.

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?  

"Jeg synes, det er spændende og interessant at møde flere forskellige virksomheder, kulturer og medarbejdere. Alsidigheden og variationen i opgaver og faglig spændvidde gør mig glad, udfordrer min faglighed og pirrer min naturlige nysgerrighed. Som om jeg lærer hver dag, hele tiden."

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?  

"Jeg kan godt lide tempoet og handlekraften i retail, hvor der sjældent er langt fra tanke til handling. Og så synes jeg bare, jeg oftest møder glade og energiske mennesker, der hver dag gør en kæmpe indsats i deres arbejde for deres kunder."

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Jeg er i høj grad optaget af at ”bevæge mennesker”, så de bliver (endnu) bedre til deres metier; altså tingene skal kunne bruges til noget i folks hverdag.

Det handler om, at jeg forstår og kender kunderne så godt, at aktiviteter og læreprocesser naturligt får hverdagen som omdrejningspunkt."

Uddannelse
  • Friluftsvejleder - Københavns Universitet - 2022
  • Voksenunderviser - VIAUC Århus, refleksive læreprocesser og læring i det sociale rum - 2009-2012
  • Hærens Officersskole - Linjeofficer, Military Science and Operational Studies - 1999-2002
Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2023 - GML-HR A/SSeniorkonsulent
2018 - 2022Netto, Salling GroupEducation And Training Manager
2017 - 2022Netto, Salling GroupHR Business Partner
2015 - 2017AzetsHR Implementation Consultant