Om Lene

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig? 

"Det er altid spændende at finde ind til virksomhedens og jobbets DNA, for på den måde at finde den helt rigtige kandidat. Jeg leder altid efter et match, der både er rigtigt på det faglige og personlige plan, og derfor er det altid en helt ny opgave, jeg går ind til.  

Det er således aldrig et problem for mig at holde mig motiveret. Når alle opgaver er forskellige, kan jeg gå ind til hver og en med den nøjagtigt samme ihærdighed."  

  

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I? 

"Jeg arbejder primært med IT/tech stillinger i forskellige brancher. Det er et område, der er præget af meget stærk efterspørgsel og udvikling. Det stiller store krav til omstillingsparathed hos kunden og kandidaten og dermed også hos mig. Det motiverer mig." 

 

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Mange virksomheder oplever en decideret mangel på kvalificerede kandidater, og det er især det, der driver mig i mit daglige arbejde. Jeg elsker at finde den helt rigtige kandidat, som både kan løse opgaver her og nu, men som også kan være et aktiv for virksomheden fremadrettet.  

Jeg gør især en forskel for mine kunder, når jeg bruger min viden om IT/tech og markedet generelt til at rådgive kunden omkring den tilgang, de har til rekruttering. Hvad er det, helt nøjagtigt, der skal til, for at vi kan finde den rigtige kandidat?" Lene har indgående viden om IT/tech i mange forskellige brancher, hvor hun har arbejdet nationalt såvel som internationalt med rekruttering og organisationsudvikling.


Konsulenterfaring
Search & Selection

Har 20 års erfaring med rekruttering. Indledningsvist primært til operationelt niveau, men senere hen også til taktisk og strategisk niveau, herunder primært specialister og ledere til alle funktioner både nationalt og internationalt.

Ledelse

20 års erfaring med ledelse på operationelt, taktisk og strategisk niveau.

Management Consulting

Har arbejdet med strategi- og forretningsudvikling indenfor Retail og IT Consulting, hvor hendes spidskompetencer er at styre strategiprocessen samt sikre implementering og gennemførsel.

Organisationsudvikling

Har arbejdet med organisationsudvikling siden år 2001. Hendes fokus område har været lederudvikling og talent management. Hun har erfaring med internationalisering primært i Norden og Tyskland samt opkøb /fusion herunder due diligence og post merger integration.

Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2014 - GML-HR A/SSeniorkonsulent
2012 - 2014Semco Maritime A/SBusiness Partner, Wind, Oil & Gas
2011 - 2012GML-HR A/SSeniorkonsulent
2008 - 20112C Cange A/SHR & Communication Manager
2004 - 2008jem & FixHR Manager
2001 - 2004Dansk Supermarked A/SHR konsulent
1994 - 2001Dansk Supermarked A/SSalg, indkøb
Uddannelse
  • HD i Organisation fra Handelshøjskolen i Århus.