Om Kristian

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?

For mig er rollen som konsulent ideel. Jeg trives i mødet med nye mennesker og finder stor energi og glæde i at skabe relationer, der fører til værdi og udvikling hos mine samarbejdspartnere. Jeg motiveres af at levere den rigtige person til det rigtige job og se, hvordan arbejdsglæde er med til at skabe bedre virksomheder, kulturer og fællesskaber på arbejdspladsen.

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?

Min karriere er startet i rekrutterings- og konsulentbranchen. Jeg befinder mig godt i krydsfeltet mellem forskellige mennesker, forskellige stillinger og forskellige brancher og synes, det er spændende hver dag at møde den store variation i det danske erhvervsliv.

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

Jeg har et indgående kendskab til kandidatmarkedet og ved, hvilke dynamikker der er på spil når man skal skifte job. Jeg er hurtig til at gennemskue en profil både fagligt og personligt. Jeg etablerer tætte relationer til både kunder og kandidater og skaber en gennemført serviceoplevelse hos begge.

Uddannelse
  • 2013-2015 Master i International Virksomhedsudvikling, Syddansk Universitet
  • 2010-2013 Bachelor i Erhvervsøkonomi HA, Syddansk Universitet
Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2021 - GML-HR A/SKonsulent
2017 - 2021Hansen ToftManagement Consultant
2015 - 2017Mercuri UrvalRecruiter & Management Consultant
-
Konsulenterfaring
Search & Selection

Kristian har flere års erfaring med rekruttering til dansk erhvervsliv på tværs af brancher og stillingsniveauer og har gennemført et stort antal rekrutteringer, særligt af mellemledere og CXOs både til SMV'er og større milliardkoncerner.

Assesment

Kristian er certificeret i brug af testværktøjer og har anvendt forskellige tests i forbindelse med rekruttering.