Om Kenny

Kenny studerer en bachelor i erhvervsøkonomi (HA, almen) på Syddansk Universitet. Hans arbejdsopgaver indebærer bl.a. oprettelse af jobannoncer, lave kravprofiler, korrekturlæsning og uploads til HRM.

Hvorfor er det spændende at være Junior Researcher? Hvad motiverer dig? 

Jeg synes, at det er virkelig spændende at være Junior Researcher, da man bliver udfordret på en positiv måde gennem ens arbejdsopgaver, hvor man prøver en masse forskelligt. Jeg kan bruge teorier fra min uddannelse i praksis, mens mine arbejdsopgaver samtidig giver en bedre forståelse af teorierne fra uddannelsen.

Det motiverer mig at vide, at jeg hjælper konsulenterne med diverse opgaver, da de kan have meget om ørene samt at vide, at der bliver sat pris på min arbejdsindsats. Derudover er det spændende at være med til at vedligeholde og udvikle en virksomhed, hvilket jeg ikke har prøvet i samme grad før.

Jobbet udvikler mig fagligt såvel som personligt, hvilket er noget jeg kan bruge i mit fremtidige arbejdsliv. Jeg får ydermere end masse læring omkring det danske erhvervsliv gennem mine arbejdsopgaver, samtaler med konsulenter eller blot ved at høre og mærke, hvordan konsulenterne arbejder. Det giver mig blod på tanden til at yde og lære, da jeg kan bruge min erfaring fra dette job senere i livet.