Om Janne

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?

"For mig er arbejdet som konsulent helt unikt, fordi jeg har flere interessenter i spil hver gang. Jeg har på den ene side kunden, som har et rekrutteringsbehov, og på den anden side de kandidater, som jeg har rakt ud til.  

I begge tilfælde skal jeg agere yderst professionelt og agilt og levere et højt serviceniveau, uanset om kontakten går til kunderne eller kandidaterne. Denne skiften mellem kunder og kandidater, og de tilhørende mulige interessekonflikter, motiverer mig til at yde mit bedste hver gang.  

Jeg sætter stor pris på den sparring, vi har internt hos GML-HR, hvor vi bringer hinandens kompetencer i spil og diskuterer de stillinger, vi arbejder på. Vi har altid en åben og ærlig dialog om tingene, som styrker samarbejdet og den personlige udvikling."

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I? 

"Intet job og intet menneske er ens, og det gør min hverdag spændende og udfordrende. Kunden eller kandidaten, der på papiret ligner hinanden, har oftest helt forskellige præferencer og skal dermed håndteres forskelligt.  

I Retail og FMCG, hvor jeg bruger det meste af min tid, er tempoet og agiliteten oftest vigtige parametre. Det betyder, at jeg konstant bliver nødt til at holde mig til ilden og opdatere mig på den nyeste viden og brancheindsigt. Det hjælper mig altid i sidste ende med at løse kundens behov på bedst mulig vis. "

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder? 

"Som konsulent yder jeg altid en topprofessionel service designet til den enkelte kundes behov. Jeg udfordrer status quo og får som oftest kunderne til at se kandidaterne fra en anden vinkel, end de selv ville have gjort ved første øjekast.

Min kommercielle baggrund gør mig i stand til at yde relevant og betydningsfuld sparring på organisationen og det konkrete rekrutteringsbehov, der altid tager hensyn til virksomhedens bundlinje. Dermed bliver jeg ofte mere end ‘blot’ rekrutteringsekspert, og jeg ser det som essentielt at sætte mig grundigt ind i virksomhedens behov, før jeg træffer en beslutning."  

 Janne arbejder med rekruttering og bruger i den forbindelse hendes mangeårige ledelseserfaring til at matche kandidater med virksomheder. Jannes evne til at spotte den enkeltes kvaliteter herunder deres menneskelige og professionelle potentiale gør, at hun formår at skabe et rigtig godt match mellem virksomhed og kandidat. Hermed sikres det, at relationen er værdiskabende for begge parter.


Uddannelse
  • Akademilederuddannelsen IBC Kolding
Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2018 - GML-HR A/SSeniorkonsulent
2010 - 2018Ingram MicroSales Manager
2008 - 2010Ingram MicroKey Account Manager
2007 - 2008Elan ITAccount Manager
2003 - 2007Dangaard TelecomKey Account Manager/Product Manager
Konsulenterfaring
Search & Selection

Janne har 9 års erfaring fra sine lederstillinger, hvor hun har lavet et stort antal rekrutteringer på mange niveauer fra supportfunktioner til mellemledere.

Organisationsudvikling

Janne har i en lang årrække arbejdet med organisationsudvikling i egne afdelinger samt på tværs af organisationen. Dette både i forbindelse med sammenlægninger af forretningsenheder samt ved opkøb, Janne har implementeret og arbejdet med strategi og must-win battles i en stor international organisation med mange interessenter både lokalt og nordisk.

Rådgivning

Janne kan rådgive om ledelsessparring på mange niveauer og kan ligeledes integrere personprofilanalyser i rådgivningen.