Sunset Boulevard – Application Manager


Søg stillingen

Har du modet og lysten til at være med til at tage ansvaret for Sunset Boulevards voksende systemlandskab? Og har du mod på at opnå dybt kendskab til og blive specialiseret inden for Sunset Boulevards centrale it-systemer?

Trives du med at være i en virksomhed med en stærk holdånd og godt socialt fællesskab?

Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega her ved Sunset Boulevard.

Vi er en landsdækkende kæde med fokus på kvalitet, effektivitet og miljørigtige hensyn

Når du arbejder hos Sunset Boulevard, bliver du en del af en dynamisk virksomhed med danske værdier.

Vi er kendetegnet ved vores dygtige og engagerede medarbejdere, hvor ærlighed, åbenhed og hjælpsomhed spiller en stor rolle.

Sunset Boulevard er i rivende udvikling, og der er sjældent langt fra tanke til handling. Vi har den seneste tid sat fokus på den rette adfærd. Dette betyder at vi i højere grad kigger på den rette adfærd, som skaber resultaterne, fremfor selve resultatet. Dette betyder også at vi kan have en 4-dages arbejdsuge og høj fleksibilitet i vores hverdag, med frihed under ansvar. 

Bliv en del af IT-afdelingen i Sunset Boulevard

I IT har vi fokus på at understøtte Sunset Boulevards fantastiske vækstrejse med tidssvarende digitale løsninger. Sammen med vores kollegaer fra forretningen arbejder vi på at blive endnu mere digitaliseret gennem et stærkt fokus på skalering, automatisering og innovation. Vi har ansvaret for udvikling, test og drift af en voksende portefølje af IT-systemer, dataløsninger og platforme.

På trods af travlhed og deadlines vægter vi en god og uhøjtidelig atmosfære højt. Her er højt til loftet og plads til at den enkelte kan folde sine vinger ud. Vi har en flad organisationsstruktur både i IT og organisationen generelt og arbejder kontinuerligt på at undgå ikke værdiskabende arbejde.

Om stillingen

Vi søger en ny kollega, som har modet til at tage ansvaret for vores systemportefølje og som har et stærkt fokus på, at sikre vi har stabile, skalerbare og fremtidssikrede systemer, som skaber værdi for brugerne.      

Dine opgaver vil dække over:

  • Indsamling og kvalificering af kravsspecifikationer til de forskellige systemer
  • Planlægning og facilitering af leverancer
  • Drift og vedligehold af forretningssystemer
  • Ledelse af- og deltagelse i projekter
  • Tæt samarbejde med stakeholders, kollegaer og leverandører
  • Forståelse af tekniske muligheder og begrænsninger.

Du er en struktureret og teknisk profil, der har mod på at lære systemer at kende i dybden

Du behøver ikke have rigtigt mange års erfaring bare du har en relevant uddannelsesmæssig eller erhvervsmæssig baggrund.

For os er det vigtigste, at du har et stort drive og en positiv indstilling til at få løst de mange opgaver i teamet i samarbejde med dine kolleger, og at du trives med en hverdag, hvor opgaverne er forskelligartede og brede.

Vi lægger vægt på, at du er god til at skabe en velfungerende struktur i dit arbejde med sans for planlægning, koordinering og opfølgning, og at du tager ansvar og følger opgaverne til dørs.

Du er en person, som både formår at have øje for detaljen i dine opgaver og samtidig har det store overblik. Du har gode koordinationsevner og god til at samarbejde.

Du er servicemindet og samarbejdsorienteret og trives med at skabe og bibeholde gode relationer. Du kan begå dig på alle niveauer i organisationen.

Vi lægger vægt på at du:

  • Ved, hvad det vil sige at være systemejer
  • Har arbejdet med Webplatforme
  • Har god teknisk indsigt, herunder systemarkitektur, databaser, sikkerhed og softwareudvikling.

 

Men vigtigst af alt, at du er nysgerrig, struktureret, ansvarsbevidst og er interesseret i at lære nyt.

Høj trivsel og god life-balance

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og stor fleksibilitet i en ofte travl hverdag. Vi lægger stor vægt på selvstændighed i vores opgaveløsning og vi har fokus på at høj trivsel i kontoret, herunder sikre og styrke vores gode kollegaskab, samt balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Og så har vi en 4 dags arbejdsuge, alt det kan du høre meget mere om.

Lyder stillingen som noget for dig?

Så hører vi meget gerne fra dig. Sunset Boulevard samarbejder med GML-HR om stillingen, og du er velkommen til at kontakte partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 2425 8808 for at høre mere.

Enhver henvendelse behandles fortroligt. Send din ansøgning og dit CV via ‘Søg Stillingen’. Der afholdes løbende samtaler og ansættes, når rette kandidat er fundet.

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er en dansk landsdækkende kæde med 48 restauranter, hvoraf de 44 ligger i DK samt en på Færøerne og to i Grønland. Sunset Boulevard er et fastfoodkoncept med fokus på premium råvarer, der rækker ud over de traditionelle burgere og fastfoodkæder. Virksomheden har et klart mål om at øge markedsandelen i Danmark gennem kvalitet, effektivitet og miljørigtige hensyn.

Værdier

Sunset Boulevard er en kæde med stærke, danske værdier. Vi arbejder hver dag på at give vores gæster en unik oplevelse, både hvad angår vores mad og service, og derfor spiller værdier som ærlighed, åbenhed og hjælpsomhed en stor rolle i hele Sunset Boulevard.

Søg stillingen

12 / 2023