STARK – Salgschef, Viborg


Søg stillingen

Drømmer du om et job med udfordringer i en virksomhed med en god kultur og et stærkt fællesskab? Har du erfaring med at lede og udvikle dine medarbejdere gennem struktureret salgsledelse? Og har du lyst til at blive en del af en virksomhed med et exceptionelt brand? Så mangler de dig i STARK i Viborg.

 

Bliv en del af Danmarks største distributør og forhandler af byggematerialer

Hver dag arbejder vores kunder hårdt for at bygge andre menneskers fremtid – så derfor arbejder vi hårdt hver dag for at bygge deres.” 

STARK Group er den førende forhandler og distributør af byggematerialer i Nordeuropa med ca. 12.000 medarbejdere fordelt på 485 afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Finland. 

Den danske forretning består af 82 trælaster, en webshop, 2 centrallagre, 3 distributionscentre samt 18 udkørselsforretninger. STARK Danmark stræber efter at gøre deres kunders arbejdsliv og hverdag mere overskuelig og effektiv ved at levere et omfattende udvalg af de mest efterspurgte produkter til professionelt byggeri. 

Med en vision om at blive branchens foretrukne byggepartner, arbejder STARK ud fra en tillidsbaseret tilgang gennem tre kerneværdier: Ordentlighed, Passion og Stolthed. 

Med reference til Trælastdirektøren, får du ansvaret for at udvikle forretningen gennem ledelse og udvikling af medarbejderne. 

 

Din nye hverdag

Du bliver en del af en ledergruppe og bliver en aktiv medspiller i bestræbelserne på at udvikle forretningen, herunder at bistå trælastdirektøren med sparring på forretningsmæssige spørgsmål såvel som ledelsesmæssige aspekter. Du vil være en naturlig stedfortræder for trælastdirektøren. 

Det forventes at du selvstændigt udvikler og plejer eksisterende kunderelationer, ligesom du arbejder målrettet og struktureret med udvidelse af kundeporteføljen.  

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Udvikle forretningen – herunder analysere egen forretnings data og identificere nøgleområder, hvor der kan skabes lønsom vækst
  • Udvikle og vedligeholde netværk og personlige relationer til leverandører, kunder, aktører og interessenter
  • Rekruttere, udvikle, fastholde og afvikle medarbejdere, samt træne og vedligeholde forretningskoncepterne og vores værdier
  • Salg til egne kunder
  • Administrative opgaver som bl.a. rapportering, tilbudsopfølgning og udarbejdelse af arbejdsplaner

 

Vi er på udkig efter disse kompetencer

Du kommer med en solid kæde- og forretningsforståelse fra en lignende rolle som salgschef. Du har en stærk forståelse for regnskab og nøgletal, ligesom du har erfaring med salg til både B2B og B2C. Ideelt har du erfaring fra branchen.  

Du formår at bedrive ledelse med synlighed og tydelige forventninger, ligesom du besidder et godt drive og motiveres af at skabe resultater gennem og sammen med andre. I forlængelse heraf er du vant til at navigere efter og ændre retning, hvis nye ideer og strategier tilskriver behov herfor. 

Man kan ydermere sige om dig, at du:

  • Ubesværet løser uenigheder mellem andre
  • Skaber indtægt ved at promovere produkter og ydelser
  • Giver vejledning og feedback til brug for udvikling af medarbejderne
  • Naturligt opstiller kort- og langsigtede mål og planlægger delmål for at nå dem
  • Lytter til kunder og kundeemners behov

 

Hvad kan STARK tilbyde

Du tilbydes et job, hvor du bliver en nøgleperson for trælasten i Viborg og dennes resultater. Jobbet byder på personlige såvel som faglige udfordringer. Kulturen i STARK er stærk og præget af faglig stolthed. Beslutningsprocesserne er effektive, kommandovejene er korte. Jobbet indeholder en attraktiv lønpakke med firmabil, herudover pensionsordning, sundhedspakke og samt en fordelagtig rabat på medarbejderkøb. 
 

Vil du være en del af STARK-holdet? 

Så hører vi meget gerne fra dig. STARK samarbejder med GML-HR om stillingen, og du er velkommen til at kontakte konsulent hos GML-HR Sandra Søndergaard på telefon 4025 7363 for at høre mere. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.
 

Søg stillingen

05 / 2024