SEMLER – Semler Academy – Underviser i salg og produkttræning


Søg stillingen

Forestil dig, at du skal undervise nogle af branchens dygtigste kolleger i alt lige fra salg til ledelse – og du tilmed skal gøre det i samarbejde med Semlers interne uddannelsesteam, hvor samarbejdet og stemningen er helt i top. 

Læg dertil, at jobbet er i en virksomhed, der er markedsledende i sin branche: Import af biler. 

Denne mulighed venter dig hos Semler Academy, der er en del af Semler Gruppen. Her får du mulighed for at bruge din undervisningserfaring og kommercielle tæft til at gøre en forskel fra dag 1.

 

Velkommen til markedslederen Semler

Du bliver en vigtig del af en markedsledende bilimportør (Semler Gruppen), der har sit eget uddannelsescenter tilknyttet (Semler Academy), hvor du får din hverdag. Semler Academy varetager uddannelse for bl.a. Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CUPRA og Audi.

Semler har et stærkt økonomisk fundament, en solid ejerkreds og en professionel bestyrelse. 

Som uddannelseskonsulent bliver du en del af teamet Salg og Service, hvor i øjeblikket 4 Undervisere og 2 Content Developers (Studio) samt leder af afdelingen er ansat. 

 

Få en betroet og selvstændig rolle

Din primære opgave bliver at undervise og træne relevante medarbejdere på en motiverende og engagerende måde.

Det indebærer bl.a. følgende konkrete arbejdsopgaver:

 • Planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af uddannelser i salg, kundeservice, kommunikation, teamudvikling, ledelse samt fagspecifikke processer. 
 • Facilitering af ekspertviden på uddannelserne ifbm. gæsteundervisning.
 • Evaluering og udvikling af det eksisterende materiale sammen med resten af teamet.
 • Brug af- og udvikling af bl.a. e-learning, ”live online trainings” og afholdelse af webinarer. Både ifht. at sikre blended learning samt udvikling af digitalt indhold.

Vores uddannelser har rodfæste i uddannelseskoncepter fra Volkswagen AG, og dit arbejde bliver derfor også at tilpasse koncepterne, så de skaber stor værdi for vores mærker på det danske marked. Du skal derfor inddrage forhandlernettet, så der kontinuerligt leveres relevant og praksisnær uddannelse, som hjælper dem til at opnå succes i kunderelationen.

Din daglige arbejdsplads er Semler Academy på Park Allé 356 i Brøndby, men stillingen indebærer også uddannelses- og træningsaktiviteter i resten af landet samt i Tyskland. 

Du underviser ca. 100 dage om året, heraf nogle som vil være rejsedage med overnatning. Stillingen refererer til teamlederen for Salg & Service teamet på Semler Academy.

 

Teamet har brug for disse kompetencer 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet. Det er dog vigtigt, at du har en motivation og/eller baggrund med uddannelse og træning af både ledere og medarbejdere i salg og servicefunktioner. 

Erfaring fra autobranchen kan være en fordel, men det er ikke et krav for at komme i betragtning til stillingen.

Følgende kompetencer kan kendetegne dig:

 • Du har erfaring med uddannelse og træning samt en relevant teoretisk ballast
 • Du er kommercielt orienteret – en rigtig købmand
 • Du har erfaring med brugen af digitale medier og udvikling af digitalt indhold
 • Du er i høj grad selvledende, og du motiveres af rollen som underviser
 • Du er udadvendt og har nemt ved at skabe social kontakt
 • Du er god til formidling og konflikthåndtering, og evner at tilpasse din kommunikation til flere forskellige typer mennesker
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende – tysk er en fordel, men ikke et krav

Tempoet i stillingen er til tider højt, og opgaverne kan skifte i både kompleksitet og omfang. Det er derfor vigtigt, at du trives i et omskifteligt miljø og i et team, hvor opgaverne hurtigt skifter, dagene sjældent er ens, og hvor du trives med at ”lægge asfalten mens du kører”.

 

Det får du hos Semler

Jobbet som underviser rummer gode fremtidsperspektiver for din videre karriere. Du får mulighed for at udvikle dig i stillingen og på sigt få mere ansvar.

Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold i en stilling med spændende udfordringer, stort potentiale samt høj grad af frihed til at præge udviklingen.

I stillingen får du både firmabil, fritvalgsordning hjemmearbejdsplads, fri telefon, internet, pensionsordning og fordelagtig sundhedssikring.

Vil du være underviser hos markedsledende bilimportør?

Så er du velkommen til at kontakte partner hos GML-HR Jens Münter på +45 31 60 23 27, hvis du ønsker yderligere informationer om stillingen og virksomheden. 
Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” nedenfor

Om Semler Academy

Semler Academy er en del af Danmarks største bilimportør, Semler Gruppen. Akademiet varetager uddannelse for bl.a. Volkswagen, ŠKODA, SEAT, CUPRA og Audi.
Semler Gruppen er det samlende led for hele Semler-koncernen og har været det siden 2010. Koncernen består i dag af ca. 3.000 passionerede medarbejdere, som arbejder for at levere de bedste mobilitetsløsninger – både i dag og i fremtiden.

Semler Gruppen er i dag organiseret i flere divisioner, der beskæftiger sig med bilbranchen, landbrugsmarkedet, finansiering og fremtidens mobilitetskoncepter.
 

Søg stillingen

11 / 2023