REKOM Group A/S – Lead FP&A Specialist


Søg stillingen

REKOM er nordens største nattelivskoncern og har en ambition om at blive ved med at udfordre branchen – vil du med på rejsen? Det her er en unik mulighed for at blive en del af en spændende forretning, hvor du vil komme til at arbejde i et stærkt fagligt og ambitiøst miljø, som er kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. 

Til en nyoprettet stilling søger vi en Lead FP&A Specialist, som får ansvar for at udvikle og skabe finansielle indsigter til de centrale stakeholders i REKOM Group for at forbedre driftsledelse og strategisk beslutningstagen på tværs af virksomheden

Du får reference til Senior Finance Director of Group og bliver en del af et ungt og dynamisk team på en arbejdsplads, der er i rivende udvikling og spænder over 4.000 medarbejdere og 150 venues i tre forskellige lande. 

Rollen inkluderer et A-Z ejerskab over budget og forecast-proces, inklusiv planlægning og involvering af relevante stakeholders i samarbejde med Group Finance.

Dine ansvarsområder

  • Udarbejde ugentlige, månedlige & kvartalsvise KPI-rapporter til support af forretningen.
  • Levere stamdata til al REKOM-rapportering.
  • Ansvarlig for budget & forecast-processer i REKOM, herunder udvikling af strukturerede modeller og rapportering til CFO, C-level & bestyrelsen.
  • Bidrage til innovative projekter indenfor Group Finance, såsom optimering af budgetmodeller, udvikling af forecastmodeller baseret på data og trends, forenkling af rapportstruktur og implementering af NWC/likviditetsmodeller
  • Levere dybdegående analyser til topledelsen, og sikre at tallene i analyserne stemmer overens med resten af rapporteringen i REKOM Group, herunder finansiel månedsrapportering.
  • Eje af master data på tværs af systemer, og sikre at man opererer ud fra ”one source of truth”.

 

Dig

Du har en videregående uddannelse indenfor økonomi/finans f.eks. en cand. merc, HD eller lign. Hertil kommer nogle års erfaring fra en lignende rolle i en handels eller retailorganisation, evt kombineret med et par år i revisionsbranchen. Det er en forudsætning at du har en fuld finansiel forståelse.

Udover de faglige kompetencer søger vi dig der er ambitiøs og har fokus på opgaven. Du udviser selvtillid og trives i en dynamisk organisation med mange stakeholders. Du motiveres af at levere og tager ansvar for din egen faglige udvikling.

 REKOM som arbejdsplads

Du får store frihedsgrader, som følges af et stort ansvar og særdeles gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en organisation, hvor sparring, vidensdeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

REKOM er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab. Der er kapital til at vælge de rigtige løsninger og kræfterne til at implementere dem. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en uformel omgangstone, klare målsætninger og stor vilje til at gøre en forskel både internt og ude hos gæsterne.

 Ansøgning

REKOM samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Mie Reenberg 41136000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

REKOM er Nordens største nattelivskoncern, der ejer og driver flere end 150 barer, bodegaer og natklubber i hele tre lande. REKOM har en klar ambition om at være et skridt foran og med 4.000 medarbejdere, der alle brænder for at give nattelivet stemning og sjæl på baggrund af nøje udtænkte barkoncepter, er det en ambition man evner at indfri. I REKOM bliver du del af et sjovt og stærkt fællesskab, du får attraktive medarbejderfordele og rig mulighed for udvikling.

 

Søg stillingen

05 / 2024