NCC Industry – HR Manager til NCC Industry


Søg stillingen


Forretningsorienteret HR-profil

Er du en passioneret og erfaren HR-professionel som gerne vil arbejde i en moderne organisation, med en ambitiøs ’People-agenda’?

Trives du i en rolle som veksler mellem ’hands-on’ og strategiske HR-indsatser, hvor du dagligt kan understøtte og påvirke udviklingen?

Betyder det noget for dig at arbejde i en virksomhed med stærke værdier og en klar politik i forhold til socialt ansvar, bæredygtighed og miljø?

Så kan det være dig, vi søger som HR Manager til NCC industry i Danmark. 

Mød NCC Industry

NCC Industry er markedsledende inden for råstoffer til betonindustrien, byggeri og anlæg samt til asfaltproduktion. Virksomheden er desuden blandt de førende inden for asfaltproduktion og asfalt udlægning på det nordiske marked.

Det er en driftig og entreprenant organisation med ca. 2.600 medarbejdere, hvoraf ca. 600 er beskæftiget i den danske organisation. Der arbejdes med indvinding og produktion af råstofmateriel og asfalt på en række produktionsstedet fordelt over landet.

I NCC er man bevidst om, at styrken bygger på medarbejdernes kompetencer. Derfor prioriteres det at etablere et højt fagligt ståsted, hvor medarbejderne gennem sparring og uddannelse kan udvikle sig sammen.

Adfærdskulturen bygger på NCC’s værdier: Ærlighed, tillid og respekt. NCC tager samfundsansvar ved at deltage i initiativer, der på forskellig vis hjælper udsatte mennesker i job. Der er fokus på at øge diversiteten, da det skaber et dynamisk arbejdsklima.

Tag ansvar for HR og styrk forretningen

Du får ansvaret for at drive HR i den danske del af NCC Industry, hvor du også selv deltager aktivt i de operationelle HR-aktiviteter. Du bliver en del af ledergruppen og skal bidrage til at HR understøtter forretningens strategi. Stillingen har reference Head of HR Business Area NCC Industry.

Du skal sikre, at NCC Industry kan tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Det indebærer bl.a. at hjælpe lederne med alt der vedrører ansættelser, afskedigelser, trivsel, personalesager mm.

Samtidig bliver du ansvarlig for Talent Management, hvor du skal facilitere læring og træning for medarbejdere og ledere. Du skal således sikre, at medarbejderne har de nødvendige færdigheder og viden til, at udføre deres arbejde effektivt og fortsætte deres udvikling og trivsel. Opbygning af en stærk pipeline af fremtidens medarbejdere og ledere har høj prioritet.

Du skal være til rådighed med ledersparring og hjælpe med personalemæssige og organisatoriske problemstillinger.

Der er ledelse af en HR-konsulent.

Arbejdsstedet kan være på en af følgende lokationer: Kolding eller Aarhus. 

Erfaring og engagement

Du er teoretisk velfunderet og kommer med en solid HR-faglig erfaring og værktøjskasse fra en tilsvarende stilling eller en rolle som HR Business Partner/HR Konsulent, hvor du har oparbejdet erfaring med alle aspekter af HR-faget. 

Du er hurtig til at sætte dig ind i forretningen, forstå den strategiske retning og de aktuelle udfordringer, med henblik på at omsætte indsigterne til forretningsunderstøttende HR-initiativer. Dette fordrer evnen til at tænke strategisk, men i endnu højere grad at kunne eksekvere, herunder trives med hands-on aktiviteter og sparring med alle organisatoriske lag.

Det er vigtigt, at du er optaget af kompetenceudvikling og god ledelse. Du evner at inspirere og motivere dine ledelseskolleger til, at bedrive god ledelse qua dine veludviklede sociale kompetencer og gode kommunikationsevner. 

Du har en moden og troværdig fremtoning, og træder naturligt ind i rollen som betroet rådgiver for ledelsen, omkring konkrete problemstillinger og udvikling af organisationen.

NCC er ambitiøse og ønsker at videreudvikle HR-indsatsen, hvilket fordrer en udviklingsorienteret og beslutningsdygtig kandidat, som kan bidrage til at professionalisere HR-aktiviteterne. Du skal således kunne drive forandringer, herunder håndtere evt. udfordringer på en konstruktiv og fremadrettet facon, hvilket er essentielt for succes.

Erfaring med både funktionærer og timelønnede vil være en fordel, ligesom det vil være en fordel at have arbejdet i en større koncern med HR-kollegaer i flere forretningsenheder og lande. 

Grib muligheden og kom med på holdet

Du kommer til at arbejde i en ambitiøs og veldrevet virksomhed med en betydelig markedsposition.

Du bliver en del af en nordisk HR-organisation med et stærkt fagligt niveau. Du bliver mødt af engagerede kollegaer, som står parat til at tage godt imod dig og introducere dig til forretningen og organisationen. Du vil opleve et uhøjtideligt miljø og en driftig kultur, præget af åbenhed og en ligefrem omgangsform.

Du får stort ansvar og en stilling, hvor du selv har indflydelse på at præge jobbets indhold. Virksomheden understøtter din udvikling. Der vil være en grundig onboarding, som sikrer, at du hurtigt får fodfæste fagligt og kollegialt. Gode og fleksible ansættelsesforhold.

NCC Industry samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Ser du denne jobmulighed som et naturligt næste skridt for dig? Så send din ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’. Viholder løbende samtaler ogansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Du er velkommen til at kontakte Partner Søren Laigaard-Andersen på telefon 20744492 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt.  

Virksomheden

NCC Industry er en del af NCC, som er en af nordens største entreprenørvirksomheder med mere end 12.500 medarbejdere. Koncernen tager stort ansvar i forhold til miljø, bæredygtighed og på det sociale område.

NCC Industry er opdelt i to divisioner: Råstoffer og Asfalt. Råstofferne, som hovedsageligt udvindes i egne grusgrave og stenbrud, sælges til beton- og asfaltindustrien samt leveres til bygge- og anlægsprojekter. Med 23 grusgrave og søpladser er NCC en af landets absolut største råstofindvindere. Asfalt består af produktion på egne asfaltfabrikker samt udlægning af vejbelægning. Der er ca. 600 medarbejdere i NCC Industry Danmark.

Læs mere på www.ncc.dk

Søg stillingen

03 / 2024