AirCo Process Technology – Regnskabsansvarlig – en alsidig og ambitiøs profil


Søg stillingen

Airco Process Technology er en førende virksomhed inden for udvikling, design og levering af innovative anlæg til biogasopgradering og CO2-fangst. Virksomhedskulturen er præget af innovation, mangfoldighed og en unik kombination af præstation, arbejdsglæde og trivsel i en dynamisk hverdag.

Samarbejde er et helt centralt element i den måde, der arbejdes på i hele organisationen, og alle har et fælles mål om at skabe succes sammen som et hold. 
 

Din nye hverdag

I takt med at virksomheden vækster, søges der en erfaren og alsidig Regnskabsansvarlig til at styrke det i forvejen gode regnskabsteam. Der vil være reference til virksomhedens CFO. 

Som Regnskabsansvarlig får du et bredt ansvarsområde, og du kommer arbejde følgende opgaver: 

 • Lønadministration for både timelønnet samt fastlønnet personale
 • Deltagelse i projektopfølgninger samt kalkulering af igangværende arbejde 
 • Udarbejdelse af månedsafslutninger- og rapporter
 • Moms og Intrastat
 • Styring af kreditor- og debitorbogholderi
 • Vedligeholdelse af anlægskartotek 

 

Teamet mangler disse kompetencer

Som Regnskabsansvarlig besidder du et stort drive med en evne og lyst til at agere og levere i en dynamisk projektorganisation med skiftende dagsordener og til tider udfordrende deadlines. Dertil sætter du en ære i det gode samarbejde og evner at kunne kommunikere effektivt på alle niveauer i organisationen. 

Det forventes, at du: 

 • Har en bachelor- eller kandidatgrad indenfor regnskab/finans
 • Har minimum 5 års erfaring fra en økonomiafdeling med lignende opgaver
 • Har stærke kompetencer i og erfaring med Excel. Erfaring med Navision og Visma-Bluegarden vil være en fordel
 • Flydende i engelsk og dansk skriftligt såvel som mundtligt 
 • Tager ansvar og er proaktiv i forhold til at imødekomme deadlines 
 • Er detaljeorienteret, struktureret og vedholdende

 

En legende, levende og innovativ arbejdsplads

Du tilbydes et job med et godt arbejdsmiljø og dedikerede kollegaer, hvor der er plads til faglig såvel som personlig udvikling. Medarbejderne værdsættes højt, hvilket afspejles i en konkurrencedygtig lønpakke, en dejlig frokostordning, sociale arrangementer, personaleklub og en sundhedsforsikring.

Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser, hvilket betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling. 
 

Vil du være en del af teamet?

Så hører vi meget gerne fra dig. Airco Process Technology samarbejder med GML-HR om stillingen, og du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Janne Nissen på telefon 24 94 88 00 for at høre mere. 

Enhver henvendelse behandles fortroligt. Send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Der afholdes løbende samtaler og ansættes, når rette kandidat er fundet.

AirCo Process Technology er en fremadskuende dansk virksomhed beliggende i Fredericia. Virksomheden har beviste teknologier – dekarboniseringsløsninger – som bidrager til den grønne omstilling. Virksomheden har branchens bedst kvalificerede medarbejdere, en erfaren ledelse og en stærk ejergruppe. Læs mere om AirCo Process Technology på www.aircoprocess.com.  

Søg stillingen

04 / 2024