Hvad kan man bruge en Gazelle til

Vi har netop modtaget Børsens anerkendelse for vækst, og det er vi stolte af. Det kommer naturligvis ikke bag på os, at vi er vokset markant de seneste år, for vi kigger da i bøgerne i ny og næ. Vi har heller ikke kunnet undgå at bemærke, at telefonerne kimer lystigt hver dag.

Men gazellen er alligevel velkommen. Når man driver en virksomhed, går man nemlig altid og overvejer, om man er på rette kurs. Løser vi kundernes opgaver på et højt nok niveau? Har vi de rigtige medarbejdere? Tager vi de rigtige beslutninger?

Derfor er det rart med et skulderklap, der bekræfter, at ja … det er ikke helt skævt, hvad vi gør.

Det bedste ved vækst er se ting lykkes. At have en organisation, der bliver dygtigere og dygtigere for hver dag, der går. At få flere og flere spændende udfordringer fra en voksende kundekreds. Og bare mærke, at der er efterspørgsel efter det, man kan.

For os har det fungeret at blive ved vores læst. Vi fokuserer på de brancher, hvor vi har indsigt, erfaring og netværk – og har ikke travlt med at gå ind på nye markeder, selvom successen godt kan give kriblen i fingrene. Vi vil hellere være tæt på de brancher, vi servicerer, så vi altid kan matche kundernes behov og levere kvalificerede ydelser.

Dette fokus har gjort det muligt at samle et unikt hold af knalddygtige eksperter inden for vores felt. Dygtige kolleger, der gør det lærerigt og sjovt at gå på arbejde hver dag. Det er nemlig vigtigere at være dygtigst end at være størst, hvis du spørger os.

#drift  #gazelle  #vækst