Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Blog

Maillisten

Følg med i vores videndatabase ved at tilmelde dig vores mailliste.

6 tegn på at det måske er tid til et jobskifte


01 / 2019

At blive i sit nuværende job kan føles trygt – du kender alle, du ved hvordan alting virker, du møder sjældent blokeringer, men får du nogle gange følelsen af at noget mangler?

Det er ikke altid nemt at vurdere, om man har været i det samme job for længe. Der findes ingen simpel formel der fortæller det, men der er alligevel nogle ting man bør være opmærksom på.

 

  1. Jobbet og virksomheden er ikke spændende

Du laver dine opgaver til de er færdige, og ikke til du er tilfreds. Du afslutter opgaver som du ved du kunne have udført bedre.

 

  1. Du kan udføre dit job med lukkede øjne

Du møder ikke længere udfordringer, og dine opgaver er blevet rutine. Du bliver ikke længere stimuleret, og det irriterer dig.

 

  1. Du føler ikke at du passer ind

Engang snakkede du med alle dine kollegaer, det gør du ikke mere. Du ser ikke længere grunden til at lære dine kollegaer at kende, og du glæder dig egentlig bare til at få fri.

 

  1. Du føler dig overset når det kommer til bonusser og forfremmelser.

Det er altid andre der modtager bonusser eller bliver forfremmet, selvom du ikke synes de udfører et bedre arbejde end du selv gør. Du føler dig overset, og føler ikke dit arbejde bliver værdsat.

 

  1. Du tror ikke længere på virksomheden og ledelsen.

Tidligere havde du samme vision som virksomheden og ledelsen, nu forstår du ikke de valg der bliver taget. Du føler ikke længere at virksomheden er på vej i den rigtige retning.

 

  1. Du misunder kollegaer der har fundet nye jobs.

Når kollegaer finder nye jobs og nye udfordringer, ville du ønske det var dig. Du tænker tit på de muligheder der eksisterer for dig, som kunne motivere dig på ny.

 

Hvis du kan genkende nogle af de her tegn, er det måske på tide at overveje nye græsgange. Men det kan svært at finde ud af hvordan du skal tage det første skridt, dertil er der hjælp at hente.

 

Hvad kan du gøre nu?

Se vores ledige stillinger, og se om der er noget der passer dig.

Ledige stillinger

Få hjælp til hvordan du udarbejder et godt CV

Gode råd til bedre jobsøgning

Upload dit CV til vores database, så kan vores dygtige konsulenter matche dig med det helt rigtige job.

Kandidatdatabasen