BROEN-LAB – Project Manager


Søg stillingen


Teknisk dybde – Kommercielt fokus – Internationalt miljø

GML-HR søger en ambitiøs Project Manager til BROEN-LAB A/S, som er inde i en meget gunstig udvikling med vækst på en række internationale markeder. Med kommercielt fokus og dyb produktviden, får du en væsentlig rolle som support for Salgsafdelingen og virksomhedens kunder på teknisk komplicerede projekter samt i mindre grad ansvar for projektstyring.

Jobbet

Med reference til virksomhedens Chief Operating Officer skal du bidrage til salget af BROEN-LABs koncepter ved at yde professionel support til salgsorganisationen og rådgivning til kunderne. Det er en spændende stilling med en kombination af teknisk fordybelse og kommercielle aktiviteter.

Du kommer primært til at arbejde som specialist og rådgiver inden for laboratoriearmaturer og nødbrusersystemer samt tilhørende installationsløsninger.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Holde dig opdateret med dybdegående produktkendskab
  • Fungere som teknisk konsulent og sparringspartner mellem kunde og salg, både front- og backoffice
  • Vurdere kundeforespørgsler og foretage indledende skitsering af løsninger
  • Udarbejde og formidle konkrete løsninger på kundeprojekter
  • Bidrage til salgsprocessen ved at motivere kunden og sætte løsningen i perspektiv
  • Styrke kunderelationen ved at være tilgængelig, også når det ikke handler om konkrete projekter
  • Foretage intern og ekstern produkttræning
  • Holde dig ajour omkring de standarder, der gælder for BROEN-LABs produkter
  • Være involveret i reklamationsbehandling og at sikre forankring af læring i organisationen
  • Være projektleder på diverse kunde- eller virksomhedsrelaterede projekter

 

Derudover skal du være backup på de andre produktkategorier og løbende dele erfaringer med virksomhedens øvrige Project Managers.

Der kan forventes ca. 10 rejsedage årligt bl.a. i sambesøg med kolleger fra Salgsafdelingen.

Personen

Vi søger en teknisk velfunderet person med en udpræget kommerciel interesse og forståelse. Du har en relevant teknisk baggrund fx som maskiningeniør og med praktisk erfaring. Du har erfaring fra tilsvarende rolle, med rådgivning omkring tekniske løsninger. Vi ser gerne, at du har international erfaring og forståelse for kulturelle forskelligheder.

Rollen kræver stor selvstændighed og evnen til at arbejde struktureret og målrettet, således at der skabes fremdrift i opgaverne. Du er fleksibel og trives i en til tider hektisk hverdag.

Du har gode kommunikative evner, både i forhold til interne og eksterne relationer, er serviceminded og har en veludviklet situationsfornemmelse.

Engelsk skal beherskes på forhandlingsniveau i skrift og tale. Andre sprog vil være en fordel.

Dine muligheder

Der er tale om et udfordrende job, hvor der er store forventninger til din performance. Du bliver en del af en innovativ og ambitiøs virksomhed, som er inde i en rivende udvikling. Du får rig mulighed for at bruge dine erfaringer og sætte dit præg på udvikling af stillingen. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesforhold og en lønpakke, der modsvarer de opstillede krav.

Ansøgning

BROEN-LAB samarbejder med GML-HR om denne rekruttering, og du er velkommen til at kontakte konsulent Mads Nielsen på +45 2364 4649 for at få yderligere oplysninger og drøfte dine muligheder i stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” nedenfor.

Hvem er BROEN-LAB A/S

BROEN-LAB A/S er en verdensførende producent af armaturer, som anvendes på laboratorierne i verdens største medicinalvirksomheder, universiteter og sygehuse. Virksomheden har desuden markedets bedste nødbrusersystemer, som bidrager til medarbejdersikkerhed i udsatte arbejdsmiljøer.

BROEN-LAB A/S er kendt som en både innovativ og pålidelig leverandør med et bredt produktprogram, høj kvalitet og korte leveringstider. Produkterne afsættes i Danmark samt på en række eksportmarkeder.

Virksomheden ligger i Assens og har datterselskaber i flere lande. Virksomheden er en del af den amerikanske koncern LI Enterprises, hvor BROEN-LAB A/S spiller en central rolle i den langsigtede udvikling.

80 dedikerede, erfarne og kompetente medarbejdere danner rammerne om et stærkt fagligt miljø, hvor der er et tæt og respektfuldt samarbejde på tværs af afdelinger.

Hos BROEN-LAB A/S er der en stærk grundholdning om at passe på hinanden samt på jordens ressourcer. Produktionen i Assens er ISO14001-certificeret, og der arbejdes konstant på at mindske virksomhedens CO2-aftryk og på at være så bæredygtige som muligt. Resultaterne afrapporteres i en bæredygtighedsrapport, der offentliggøres på virksomhedens hjemmeside.

Få mere information om virksomheden samt deres produkter på:

www.BROEN-LAB.com

Youtube – Virksomhedspræsentation

Youtube – Nødbrusersystemer

Søg stillingen

09 / 2024