Om Kasper

Kasper har arbejdet med traditionelle HR-aspekter igennem de sidste ti år, herunder Jura, rekruttering, ledelsessparring og udvikling af medarbejdere. Kasper har ligeledes haft fokus på digitalisering af HR-processer og HRIS.

Derigennem har han arbejdet med optimering af systemlandskabet i samspillet mellem HR og IT, for at skabe bedst grundlag for, at HR kan være fokuseret på at skabe bundlinje i forretningen. Sidst men ikke mindst er han enormt resultatorienteret og arbejder benhårdt henimod at opnå strategi, milepæle og mål for kunder.

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?  

"Det spændende ved at være konsulent er at kunne imødekomme kundernes behov, forstå deres udfordringer og løse disse. Det kan være i form af at finde det rigtige match i en nyansættelse, den rette udvikling for organisationen eller noget helt tredje. At være i spændfeltet mellem virksomheden, dennes udfordringer og løsninger for at udløse det optimale forretningspotentiale."

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?  

"Dynamikken i detail er helt klart det mest spændende for mig. Der er altid nye tiltag på vej, og der skal altid arbejdes med en hastighed, som udfordrer. Desuden er det min oplevelse, at man finder utrolig mange ildsjæle i denne branche, som altid gerne vil udvikle og sikre, at de opnår bedst mulige resultater - om det så er rekruttering, personlig udvikling, eller forretningsudvikling."

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Jeg søger ihærdigt at forstå kundens udfordringer og komme med løsninger, som gør en markant forskel i forretningen. Det er meget vigtigt for mig at forstå den kultur, jeg arbejder i, for at sikre det optimale match imellem kandidat og kunde. Jeg vil levere løsninger for kunderne, som gør deres organisation bedre - altid."





Uddannelse
  • Prince 2 - Projektlederuddannelse - 2018
  • Cand.merc.HRM - Copenhagen Business School - 2008-2011
  • HA.Almen - Syddansk Universitet - 2003-2006
Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2024 - GML-HR A/SSeniorkonsulent
2021 - 2023ImercoHead of HR
2020 - 2020Dagrofa FoodserviceHead of HR
2016 - 2020ImercoHR Project Manager
2015 - 2016TimePlan A/SImplementation consultant
2014 - 2015ASEHR Partner