Om Mads

Med stor forretningsforståelse og kompetencer indenfor HR, rådgivning og sparring på alle niveauer, herunder Search & Selection, projektplanlægning, motivation, organisation og strategi, skaber Mads stærke resultater med samarbejdspartnere ved at finde og tiltrække de rette kandidater.

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?

"Som konsulent får man et unikt indblik i forskellige virksomheder og brancher, og det er utrolig givende at være med til finde dette rigtige match mellem kandidaterne og virksomhederne, så de sammen udvikles. Derudover har man fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig i erhvervslivet og i kandidatmarkedet, hvilket giver stor værdi i samarbejdet med kunderne.

Jeg motiveres af ansvar og af at skabe resultater for mine kunder. Som konsulent har jeg ansvaret for kunder, kandidater og rekrutteringsprocesserne fra A til Z med det formål at få ansat de rigtige kandidater, som kan kan være medvirkende til at skabe disse resultater i virksomhederne."

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?

"Mine erfaringer fra konsulent- og rekrutteringsbranchen spænder bredt i forhold til brancher og stillinger, og jeg synes det er spændende at lære mere eller nyt om forskellige brancher. Jeg oplever derfor, at der er stor variation i mit arbejde, og at der aldrig er to dage, der er ens."

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Med min forretningsforståelse og nysgerrighed på at lære mine kunders forretning at kende kan jeg skabe tætte relationer, som styrker samarbejdet i rekrutteringen af kundernes kommende medarbejdere.

Den tætte relation gør også, at jeg i dialogen med kandidaterne hurtigt kan mærke, om der kan være et match begge veje. Som tidligere professionel elitesportsudøver er jeg meget resultatorienteret, og herfra bruger jeg min struktur og min evne til at prioritere den nødvendige indsats for at skabe en god proces for både kandidater og kunder."





Uddannelse
  • 2014-2016 - Master's Degree, Styring og ledelse - Syddansk Universitet
  • 2011-2014 - Bachelor i Erhvervsøkonomi - Syddansk Universitet
Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2023 - GML-HR A/SKonsulent
2021 - 2023Hansen ToftResearch Consultant
2018 - 2021JKS A/SKunde- og Personalekonsulent
Konsulenterfaring
Assesment

Mads er certificeret i brug af testværktøjer og har anvendt forskellige tests i forbindelse med rekruttering.

Search & Selection

Mads har flere års erfaring med rekruttering på tværs af brancher og stillingsniveauer og har gennemført et stort antal rekrutteringer.