Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Insourcing

Håndtering af større rekrutteringsprojekter

Få et dedikeret team til din rådighed med insourcing

GML-HR har et professionelt setup til håndtering af rekrutteringsprojekter, hvor kunden skal gennemføre et stort antal rekrutteringer over kort tid. Vores Insourcing-koncept dækker over et projekt, hvor GML-HR som tredjepart udfører dele af eller hele rekrutteringsprocessen for virksomheden. Oftest bliver vi anvendt som in-house konsulenter og indgår som en del af kundens forretning, hvor vi med vores kompetencer og erfaringer bidrager til at løfte større rekrutteringsprojekter i samarbejde med virksomheden.

Der opstår typisk et stærkt partnerskab med insourcing, hvor vi ikke kun bidrager med vores kernekompetencer, men også får en dyb indsigt i virksomhedens kultur, adfærd og værdier. Dette bidrager til udformningen af præcise selektionskriterier, når nye medarbejdere skal ansættes i samarbejde med virksomhedens ansættende ledere og HR organisation.

Projekter af denne art løber oftest over en lang periode, og vi sammensætter et dedikeret team af GML-HR medarbejdere, da vi på den måde sikrer os fuldt fokus og commitment til den rekrutterende virksomhed.


Vil du vide mere?

Kontakt Lars Halsboe, hvis du er interesseret i at høre mere om Insourcing.

Lars Halsboe +4524258808 // lhl@gml-hr.dk