Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Rikke Kejser

Associeret Partner / Retail / FMCG
51182359 // rk@gml-hr.dk
Rikke på linkedin

Om Rikke


Rikke arbejder primært med rekruttering. Hun har mange års erfaring fra detailhandlen og qua hendes ledelsesmæssige baggrund er en af hendes spidskompetencer at spotte dygtige og kompetente ledere.


Konsulenterfaring
Search & Selection

I de seneste 13 år har Rikke arbejdet med rekruttering på mange forskellige niveauer - fra ansættelse af medarbejdere og mellemledere til butiksleddet. I de seneste otte år har hun arbejdet med rekruttering af chefer, mellemledere og assistenter til Back-Office funktioner i detailhandlen. Fokus har også været på ansættelse af regionschefer, distriktschefer og butikschefer.

Organisationsudvikling

Rikke har gennemført flere organisationsudviklingsprojekter i Dansk Supermarked Gruppen.

Retail jobbank

Rikke er ansvarlig for vores kunder i København og på Sjælland, hvor hun vedligeholder drift på eksisterende kunder og opstarter dialog med potentielle kunder.

Rådgivning

Ledelsessparring med eksisterende kunder er ofte en del af Rikkes daglige arbejde, hvor hun rådgiver vores kunder i forhold til hvilken løsning, der kan være bedst for dem.

Ledelse

Rikke har flere års ledelseserfaring fra sin ansættelse i Dansk Supermarked, hvor hun har fungeret som servicechef og daglig leder for op til 180 medarbejdere.

Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2014 -GML-HR A/SSeniorkonsulent
2008 - 2015Dansk SupermarkedHR Business Partner
2001 - 2008Dansk SupermarkedServicechef
Uddannelse
  • HR-uddannelsen, herunder også ledelsesfag, Københavns erhvervsakademi
  • Reserve officer i hæren

Rikke anbefaler