Om Martin

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig? 

"Det bedste ved mit job er klart at kunne spotte talenterne. Det er altid fedt at spotte de rigtige kandidater og matche dem med de rigtige virksomheder. Jeg går altid efter en win-win situation for både kunde og kandidat. 

Samtidig elsker jeg rollen som ‘advisor’ for både kunder og kandidater. Mit job går op i en højere enhed, når både kandidaten og virksomheden er ovenud tilfredse med samarbejdet – og det ikke kun er efter 12 måneder. Jeg går foretrækker altid det længerevarende samarbejde."   

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I?  

"Jeg arbejder både med industri, energi og retail. Det er spændende og udfordrende ikke kun at være “fastlåst” til en enkelt branche. 

Jeg har samtidig haft en karriere indenfor retail, og herigennem har jeg opnået et stort forretningsmæssigt kendskab til branchen. Det hjælper mig hver eneste dag i mit arbejde som rekrutteringskonsulent." 

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

"Når jeg arbejder med mine kunder, fokuserer jeg først og fremmest på, at der er en god hastighed og fremdrift på opgaverne – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder mere konkret, at jeg med det samme etablerer en god og konstruktiv samarbejdsrelation, og at jeg hele vejen igennem er en ærlig og professionel sparringspartner.  

Desuden fremstår jeg altid som ambassadør for kunden, så kandidaten får det bedst mulige indblik i sin måske kommende virksomhed. Dette gør jeg via et indgående branchekendskab og viden om virksomheden." Martin har omfattende erfaring med search & selection opgaver inden for et bredt udsnit af brancher bl.a. industri, FMCG og energi. Han kender hele værdikæden og de forskellige funktionsområder. Han har endvidere omfattende erfaring med opbygning af research-funktion.


Konsulenterfaring
Search & Selection

Fem års erfaring med Search & Selection og har deltaget i et stort antal rekrutteringsopgaver, herunder specialister og ledere, inden for industri og energi i både Danmark og udlandet.

Executive search

Har medvirket ved gennemførelse af adskillige Executive Search opgaver – også på bestyrelsesniveau.

Organisationsudvikling

Erfaring med interne analyser og målinger, herunder blandt andet kulturanalyser og analyser af kvalitet samt generel Business Development. Har desuden udviklet omfattende onbording-koncepter.

Assessment

Erfaring med et stort antal anerkendte testværktøjer.

Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2016 - GML-HR A/SKonsulent / Head of search
2012 - 2016ExpuriResearch konsulent
2011 - 2012SAM Headhunting A/SResearcher
2009 - 2011LidlController
Uddannelse
  • Cand. mag i International virksomhedskommunikation fra SDU