Om Lone

Hvorfor er det spændende at være konsulent? Hvad motiverer dig?

Som konsulent møder jeg mange forskellige virksomheder og kandidater. Lederudvikling eller udvikling af en organisation, som står overfor større forandringer eller ændringer af strategien er også med til at gøre hverdagen som konsulent spændende.

Jeg motiveres af at udvikle, at skabe resultater sammen med andre og af menneskelige relationer. Jeg har en stor passion for at bidrage til rette match for både virksomhed og kandidat.

Hvorfor er det spændende at arbejde i den branche, du er I? 

Konsulentbranchen er ligesom markedet foranderligt, fordi det handler om udvikling og at få de rette kvalifikationer og kompetencer, som kan bidrage til at virksomheden når i mål.

Jeg brænder for at yde professionel sparring og bistand og være med til at bidrage til både virksomheder og kandidaters fremtidige udvikling. Det bedste ved jobbet er at følge både virksomhedernes og kandidaternes udvikling – at se dem vokse og få succes.

Hvor gør du i særlig grad en forskel for dine kunder?

Min styrke er min agile tilgang og min forretningsforståelse. I min rolle som konsulent handler det om at være tæt på forretningen og forstå virksomhedens strategi og behov, for at jeg kan bidrage med sparring, bedste match og dermed give størst mulig værdi.

Min baggrund er 20 års erfaring med ledelse og mere end 7 år som konsulent/forretningspartner inden for HR- og rekruttering. Derudover mange års erfaring med forandrings- og strategiske projekter, rekruttering, talent-, karriere- og personlig udvikling, coaching, kompetenceudvikling, procesoptimering, kommunikation, og undervisning.

Jeg har opbygget nye afdelinger og teams, været chef ved organisationsændringer og sammenlægning af afdelinger, og oprettet nye stillinger/roller i organisationen i takt med udvikling og behov. Min baggrund og erfaring gør, at jeg har meget at tilføre i dialogen med vores kunder og kandidater.Jeg har primært erfaring fra detail, marketing, HR, IT og administration og fra sundhedssektoren.


Uddannelse
  • Certificeringer: PI, PLI, ACE, OPTO og Hogan og er certificeret som coach.
  • Uddannelse: Laborant, Merkonom i markedsføring, diplom i ledelse.
Erhvervserfaring
Periode Virksomhed Stilling
2021 - GML-HRKonsulent
2020 - 2021Region SyddanmarkRekrutteringskonsulent
2020 - 2021IBA KoldingAftenunderviser (organisationsudvikling fra et HR-perspektiv)
2015 - 2020Senior Trade Marketing ManagerSalling Group
2013 - 2015Senior Manager Support OfficeSalling Group
2012 - 2013Senior Planning ManagerDansk Supermarked
2006 - 2012PersonalechefBilka, Dansk Supermarked
2001 - 2006AfdelingschefBilka, Dansk Supermarked
1998 - 2001Drifts- og salgslederBilka, Dansk Supermarked