Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Vemco Group A/S – Account Manager – Løsningssalg


Søg stillingen

Kan du skabe vækst og styrke markedspositionen? 
 
Vemco Group har mere end 12 års global erfaring med kundetælling og analyser. Vi har hjulpet en lang række virksomheder med at opnå dyb indsigt i deres egne forretninger og adfærden blandt de besøgende. Vi udstyrer kunderne med en evne til at måle og evaluere performance ved nøjagtigt at tælle antallet af besøgende, der entrerer en given lokation, såsom butikker, storcentre, lufthavne, biblioteker, museer, skoler, etc. Vemco Groups kernekompetence er avanceret software og analyseværktøjer som understøttes af hardwareløsninger i form af sensorer, kameraer m.v. 
 
Vi er inde i en god udvikling med stor interesse for vores løsninger. Derfor styrker vi teamet med en stærk Account Manager som skal sikre vækst på det danske marked, gennem professionel håndtering af såvel private som offentlige kunder. 

Jobbet

Med reference til CEO skal du sælge Vemco Groups løsninger til detailkæder og storcentre i Skandinavien samt offentlige kunder (biblioteker, offentlige kontorer m.v.) i Danmark. Du bliver ansvarlig for at styre salgsprocessen fra start til slut. Du står for mødebooking samt forberedelse og gennemførelse af salgsmøder, hvor du præsenterer og sælger Vemcos løsninger.  
 
Du kommer til at spille en central rolle i den fortsatte udvikling af forretningen. Med din erfaring og målrettede indsats skal du styrke de salgsmæssige kompetencer i Vemco. Du skal sikre vækst ved at udvikle kundeporteføljen med markant tilgang af nye kunder samt vækst på eksisterende.  
 
Vemco har professionelt salgsmateriale og interessante kundecases, som kan understøtte dit salgsarbejde. Du skal primært fokusere på opsøgende salg til nye kunder og holde dig opdateret på markedet. Du står for udarbejdelse af tilbud, indgåelse af kontrakt, opdatering af CRM-systemet samt deltagelse i forskellige salgsfremmende aktiviteter. Da indsalgsprocessen kan være langvarig, skal du løbende have gang i mange leads for at skabe det rette flow i salgsarbejdet. 
 
Det forventes, at du som del af Vemco Groups dedikerede team, bidrager på tværs og giver en hånd med, så kunderne altid oplever tilgængelighed og professionel håndtering.  

Personen

Vi søger en tillidsskabende sælger som på professionel vis kan repræsentere Vemco i markedet. Du skal have erfaring med løsningssalg til beslutningstagere på højt niveau. Du har evnen til at tage en dialog om kundens forretning og udfordringer og efterfølgende sammensætte den rette værdiskabende løsning.  
 
Du har et godt drive og er i stand til selvstændigt at udvikle forretningsområdet. Du formår at holde fremdrift i en langstrakt salgsproces, gennem løbende kontakt og mødeafholdelse. Som person er du udadvendt og proaktiv, kombineret med et højt engagement og en struktureret tilgang. Du har en veludviklet forretningsforståelse, en tillidsvækkende natur og professionel fremtræden. Dine kommunikative evner er gode, du formår at opbygge tillid og er god til at bygge netværk.  
 
Du formår at prioritere kundeemnerne og tilpasse kontakten i forhold til den enkelte kunde. Du er vant til at arbejde disciplineret med CRM. Du behersker dansk i skrift og tale samt engelsk på et rimeligt niveau. 

Dine muligheder

Du kommer til at arbejde i spændende virksomhed i vækst. Vemco har nogle af markedets bedste løsninger og har flere nye produkter i pipelinen. Du bliver del af et stærkt team som arbejder mod fælles mål. Kulturen er uformel, der er korte kommandoveje og stor eksekveringskraft. Der er forventning til at du kan løfte salget og generelt bidrage til at udvikle virksomheden. Du får stort ansvar, frihed, fleksibilitet og opbakning, så du kan lykkes med salget. Der er ordnede forhold. Ansættelsesbetingelserne modsvarer de stillede krav.  

Ansøgning

Vemco Group samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon 20 74 44 92 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen”. Ansøgninger behandles løbende. 
 
Vemco Group A/S er en innovativ softwarevirksomhed stiftet i 2005. Virksomheden ejes af en håndfuld erfarne danske programmører, udviklere og forretningsmænd. Vemco er repræsenteret globalt med hovedkvarter i Fredericia, kontorer i Rusland og Brasilien, samt mere end 60 licenserede partnere verden over. Med mere en 12 års erfaring inden for retail analytics har Vemco installeret tusindvis af enheder og hjulpet utallige butikker, storcentre og offentlige institutioner med at opnå indsigt om deres besøgende. Læs mere på www.vemcogroup.com 
 

Søg stillingen

07 / 2017
Vemco Group A/S