Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Uno-X – IT-Manager


Søg stillingen

Vil du have ansvar for de samlede IT-løsninger hos Uno-X? I dag er både udvikling og drift outsourcet, og vi søger nu, til en nyoprettet stilling, en IT-Manager med en god forståelse for det samlede systemlandskab. I samarbejde med eksterne samarbejdspartnere bliver du ansvarlig for at udvikle de rigtige IT-løsninger til at understøtte forretningsstrategien i Uno-X, ligesom det bliver din opgave at stille krav til og at udfordre de eksterne leverandører.

Jobbet
Du bliver sparringspartner for systemejerne i forretningen og du bliver ligeledes ansvarlig for optimering og vedligeholdelse af IT-arkitekturen. Herudover får du ansvar for brugerstyring og ad hoc support af medarbejderne i selskabet, inkl. håndtering af diverse hardware.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
•    Ansvarlig for den samlede drift af IT-løsningerne hos Uno-X
•    Overvågning af stationsnetværk
•    Telefoni og linjer
•    Sikre opretholdelse af et højt sikkerhedsniveau på UXD’s miljø
•    Brugerstyring
•    IT-support inkl. håndtering af hardware
•    Styring af omkostninger
•    Vedligeholdelse af politikker, procedurer og dokumentation

Personen
Du har en relevant IT-uddannelse, og 2-5 års erfaring fra en lignende rolle i en mindre virksomhed, hvorigennem du har opbygget et stærkt IT-fagligt fundament med viden om hele systemlandskabet, og erfaring med de fleste IT-tekniske discipliner.

Du vil fungere som bindeled mellem Uno-X og forskellige eksterne samarbejdspartnere, og det er derfor en forudsætning, at du er god til at bygge og vedligeholde relationer og trives med at kommunikere med eksterne samarbejdspartnere.

Ligeledes er det vigtigt at du har evnen til internt at kommunikere informationsteknologi let og forståeligt for ikke-IT-medarbejdere.

Du…
•    har erfaring med outsourcede IT-leverancer
•    har interesse for nye IT-trends og holder dig konstant up to date med henblik på at forbedre IT såvel som forretningen.
•    har drive, tager selv initiativ og følger opgaverne til dørs
•    udviser sence of urgency og stor eksekveringsevne

Uno-X tilbyder
Med reference til virksomhedens COO, bliver du en del af et velfungerende team på 12 personer, hvor det gode kollegaskab, høj arbejdsmoral og hjælpsomhed er i høj kurs. Virksomhedens ledelsesfilosofi er værdibaseret ledelse hvilket giver den enkelte medarbejder frihed og fleksibilitet under forudsætning af høj selvdisciplin og ansvarstagen. Hos Uno-X hjælper alle hinanden, og man tager sammen ansvar for at bidrage til den gode stemning på kontoret. 

Uno-X Danmark A/S har hovedkontor i Søborg i samme bygning som andre Reitan-virksomheder bl.a. 7-eleven og XY Energi A/S. Der er frokostordning og sociale arrangementer.

Uno-X har et partnerskab med Dansk Cykelunion og har bl.a. indgået en ny sponsoraftale som storsponsor fra 2021 og 4 år frem. Uno-X ønsker, at Danmark skal være et af de store lande indenfor cykling og cykelsport, og det skal samarbejdet hjælpe til med.
Cykling og motion er en passion man dyrker hos Uno-X, og derfor tilbydes alle medarbejdere spinning og yoga.

Ansøgning
Uno-X samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.  

Reitangruppen opererer i Skandinavien og Baltikum og omfatter fem forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience (kendt som 7-Eleven i Danmark), Uno-X og YX, Reitan Ejendomme og Reitan Kapital. Reitangruppens vision er at være kendt som den mest værdidrevne virksomhed, hvor kunden altid er den øverste chef. Det er Uno-X, der driver de næsten 250 tankstationer landet over. Læs mere på www.unox.dk. 

Søg stillingen

12 / 2020
Uno-X