Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Uno-X – Digital Lead


Søg stillingen

 

Vil du være med til at præge udviklingen i Uno-X Danmark og bidrage til at indfri selskabets vision om at være det mest værdidrevne og effektive brændstofselskab i Danmark? Så er stillingen som Digital Lead måske noget for dig?

Uno-X Danmark A/S skal på en digital rejse og søger i den forbindelse en Digital Lead, som skal stå i spidsen for denne. Den digitale kunderejse skal gennem kommunikation gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos Uno-X.

 

Opgaver og kvalifikationer
Vi søger en kommerciel profil med forståelse for det tekniske, og som skal være bindeled mellem de forskellige samarbejdspartnere og Uno-X Danmark A/S.

Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor få muligheden for at være med fra start. Du er med i processen når der udvikles app, hvor du er den der stiller krav, tænker kommercielt og kommunikere med udviklerne hos bureauet. Derudover får du ansvaret for den digitale kommunikation på sociale medier. Du skal have en holdning til hvilke medier man skal være aktiv på, og hvordan Uno-X skal kommunikere med sine kunder.

Derudover får du ansvar for at udbygge og forløse potentialet i den eksisterende kundedatabase. Du skal kontinuerligt sikre at man udnytter den viden der eksisterer om nuværende kunder, så man gennem digitale platforme kan optimere kommunikationen og forbedre kundeoplevelsen.

Du…

–    er god til at bygge og vedligeholde relationer og kommunikere med eksterne samarbejdspartnere
–    har erfaring med digital kommunikation, herunder sociale medier 
–    har erfaring med drift af kundeklubber og loyalitetsprogrammer 
–    har en kommerciel tilgang til at skabe resultater og elsker at være med til at bygge noget op
–    har drive, tager selv initiativ og følger opgaverne til dørs

 

Uno-X tilbyder 
Med reference til virksomhedens COO, bliver du en del af et velfungerende team på 13 personer, hvor det gode kollegaskab, høj arbejdsmoral og hjælpsomhed er i høj kurs. Virksomhedens ledelsesfilosofi er værdibaseret ledelse hvilket giver den enkelte medarbejder frihed og fleksibilitet under forudsætning af høj selvdisciplin og ansvarstagen. Hos Uno-X hjælper alle hinanden, og man tager sammen ansvar for at bidrage til den gode stemning på kontoret. 

Uno-X Danmark A/S har hovedkontor i Søborg i samme bygning som andre Reitan-virksomheder bl.a. 7-eleven og YX Danmark A/S. Der er frokostordning, fredagsbar og flere årlige sociale arrangementer. 

Uno-X har et partnerskab med Dansk Cykelunion og har bl.a. i 2019 indgået en 3-årig sponsoraftale som ny storsponsor. Uno-X ønsker, at Danmark skal være et af de store lande indenfor cykling og cykelsport, og det skal samarbejdet hjælpe til med.

Cykling og motion er en passion man dyrker hos Uno-X, og derfor tilbydes alle medarbejdere spinning og yoga.

 

Ansøgning 
Uno-X samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent hos GML-HR Mie Reenberg på telefon 41136000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.  

 

Reitangruppen opererer i Skandinavien og Baltikum og omfatter fem forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience (kendt som 7-Eleven i Danmark), Uno-X og YX, Reitan Ejendomme og Reitan Kapital. Reitangruppens vision er at være kendt som den mest værdidrevne virksomhed, hvor kunden altid er den øverste chef. Det er Uno-X, der driver de næsten 250 tankstationer landet over. Læs mere på www.unox.dk. 
 

 

Søg stillingen

03 / 2020
Uno-X