Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Tibnor – Logistic Manager


Søg stillingen

Stærk profil – ledelse, optimering – processer og IT

Tibnor har med overtagelsen af Saniståls stålforretning fået en betydende position på det danske marked. Centrallageret i Taulov udgør en vigtig brik i forretningen og er under konstant udvikling. For at sikre den fortsatte integration i Tibnor koncernen og den videre udvikling af systemer og drift styrkes organisationen med en logistikchef.

Jobbet

Det er en nyoprettet stilling, hvor du med reference til fabrikschefen får ansvaret for udvikling af Centrallagerets processer og IT. Derudover får du ansvaret for logistikafdelingen, der består af fire medarbejdere som tager sig af indgående gods, distribution og returgods. 

Det bliver dit ansvar at gennemføre flere højt prioriterede og vigtige projekter og dermed bidrage til succesfuld integration i koncernen. 

Derudover skal du bidrage til en omkostningseffektiv og tidssvarende logistikdrift med høj kvalitet, fleksibilitet og en serviceminded kultur både i forhold til kunder og internt i virksomheden.

Du bliver en vigtig del af den daglige ledelse og indgår i ledergruppen på Taulov Centrallager. Dine primære opgaver bliver:

  • Ledelse gennem mål og resultatstyring
  • Gennemføre løbende optimeringer i administrative og fysiske processer
  • Sikre velfungerende flow fra leverandør til kunde
  • Udvikle logistikydelser for optimal kundeservice og matche kundeforventninger til de logistiske ydelser
  • Ledelse af afdelingens 4 medarbejdere samt sikre vedligeholdelse og udvikling af medarbejderkompetencer.
  • Supportere organisationen på SAP kompetencer og udvikling.
  • Projektledelse i forbindelse med IT-implementeringer.
  • Driftsrapportering og kommunikation af resultater/KPI.

Personen

Du kommer med en relevant videregående uddannelse inden for supply chain, operation og har gennem flere år arbejdet med lager/logistik/produktion, hvor du har skabt gode resultater med drift og optimering.

Vi søger en dygtig leder som formår at lede sine medarbejdere og drive udviklingsprojekter, hvor der er mange interessenter og snitflader. Som leder er du synlig, inddragende og evner at se muligheder for optimering og udvikling.

Du er god til at samarbejde med andre på alle niveauer i organisationen og evner at involvere og motivere medarbejderne til at nå fælles mål. 

Du har stærke IT-kompetencer og har erfaring med SAP. Du har god procesforståelse, er systemstærk og har gode analytiske evner. Du arbejder struktureret og med overblik.

Du er forhandlingsvant og besidder en naturlig autoritet, der giver dig den nødvendige gennemslagskraft. 

Du er en dygtig projektleder og har erfaring med at følge op på eksterne leverandører. Du stiller krav og følger op på dine samarbejdspartnere og finder en naturlig og respektfuld samarbejdsform. Du er serviceorienteret og har blik for at tage hensyn til hele værdikæden. 

Du behersker engelsk og gerne tysk i skrift og tale. Vi ser gerne, at du har erfaring med ledelsessystemerne ISO9001 og OHSAS18001 (ISO45001) og skal understøtte virksomheden store fokus på sikkerhed.

Dine muligheder

Tibnor står over for en spændende udviklingsproces i forbindelse med ekspansionen i Danmark og du får en spændende mulighed for at blive en del af vores langsigtede planer.  

Du får en vigtig rolle og kommer til at arbejde i en dynamisk organisation med gode kollegaer. Det er en krævende stilling, hvor du med din stærke faglighed og ledelsesmæssige egenskaber skal bidrage til, at den ønskede udvikling realiseres. Der vil være stort ansvar og gode muligheder for indflydelse og udvikling. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesvilkår.

Ansøgning

Tibnor samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Tibnor forsyner industrien i Norden og de baltiske lande med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger, hvor vores samt vores kunders og leverandørers kompetence og potentiale mødes. Sammen gør vi den nordiske industri endnu stærkere. 
Tibnor er et datterselskab af SSAB. Vi har 1200 ansatte og er placeret i 7 lande. I 2018 havde vi et salg på 10,3 milliarder svenske kroner. Tibnors centrallager i Taulov er med sine 42.000 m2 et af Europas største og mest moderne stållagre. 
Læs mere på www.tibnor.dk

Søg stillingen

11 / 2019
Tibnor