Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Tibnor – Distributionskoordinator


Søg stillingen

Drift og optimering af 3PL 
 
I forbindelse med at Tibnor overtager Saniståls stålforretning, skal der etableres en distributionsafdeling på centrallageret i Taulov. Derfor søger vi en erfaren og ambitiøs distributionskoordinator, som kan tage ansvaret for transport og distribution til de danske kunder og på eksportmarkederne.  
 

Jobbet

Det er en nyoprettet stilling placeret i logistikafdelingen. Med reference til fabrikschefen får du ansvaret for at sikre en omkostningseffektiv og tidssvarende distributionsløsning med en høj kvalitet, høj fleksibilitet og en serviceminded kundeorienteret kultur. 
 
Du skal endvidere udøve governance på performance i distributionsledet og hele tiden arbejde for opnåelse af en højere performance via et godt blik for alle led i forsyningskæden. Endeligt vil der være fokus på løbende at optimere processer og udvikle services i samarbejde med de øvrige led i forsyningskæden. Dine primære opgaver bliver: 
 
  • Understøtte kontraktforhandlinger og aftaleindgåelser med 3PL’er 
  • Udarbejde og vedligeholde SOP’er 
  • Etablere og opdatere nødvendige KPI’er og sikre udbredelse og forståelse herfor 
  • Verificere og godkende fragtfakturaer 
  • Drive forretningsudviklingsaktiviteter i relation til transport og distribution 
  • Følge dagligt/ugentligt/månedligt op på kvalitet og omkostninger 
  • Deltage i eksterne møder med kunder/leverandører efter behov 
  • Tilsikre at processer vedr. reklamation mod 3PL, håndtering af kvalitetsbrister og serviceforespørgsler vedr. distribution håndteres på et for forretningen som helhed tilfredsstillende niveau.  

Personen

Du kommer med solid erfaring fra en lignende rolle, hvor du har arbejdet med distribution enten med egne biler eller via 3PL. Du har formentlig arbejdet med disponering og har derigennem fået en solid ballast og evnen til at overskue og håndtere en kompleks distribution. 
 
Vi søger en moden person, som formår at skabe et konstruktivt samarbejde med underleverandører. Du er kundefokuseret og tænker på at understøtte salgsorganisationen og i øvrigt bidrage til optimering af hele værdikæden.  
 
Du er en god købmand, forhandlingsvant og har erfaring med at følge op på eksterne leverandører. Du finder en naturlig og respektfuld samarbejdsform, hvor du stiller krav og følger op på dine leverandørers performance.  
 
Du arbejder struktureret og med overblik. Du har gode analytiske evner og trives i en travl og afvekslende hverdag. Du er stærk på IT og formår at oparbejde tilstrækkelig indsigt i systemplatformen til at vide, hvordan denne bedst muligt konfigureres/udvikles til at understøtte forretningens behov. Kendskab til SAP/ASTRO/KASTO vil være en fordel. 
 
Du behersker engelsk og gerne tysk i skrift og tale. 

Dine muligheder

Tibnor står over for en spændende udviklingsproces i forbindelse med ekspansionen i Danmark. Du kommer til at arbejde i en dynamisk organisation med gode kollegaer. Det er en krævende stilling, hvor du skal bidrage med din faglighed og gode menneskelige egenskaber. Der vil være stort ansvar og gode muligheder for afveksling og udvikling. Du tilbydes gode og fleksible ansættelsesvilkår.

Ansøgning

Tibnor samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner Søren Laigaard-Andersen på telefon +45 2074 4492 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Tibnor er en del af den Svenske stålkoncern SSAB. Tibnor har købt Saniståls stålforretning med henblik på at styrke positionen på det danske marked. Som en del af handlen overtager Tibnor centrallageret i Taulov, som med sine 42.000 m2 er et af Europas største stållagre.  
Læs mere på www.tibnor.dk 

Søg stillingen

03 / 2019
Tibnor