Sunset Boulevard – IT-chef


Søg stillingen

Sunset Boulevard er i en rivende udvikling. Vi er en dansk virksomhed med det primære mål at servere et frisklavet måltid af høj kvalitet – og indenfor ganske kort tid. Vi er en arbejdsplads, der hele tiden udfordrer, “plejer” både ift. måden, vi tilgår markedet på, men i særdeleshed også i måden, vi arbejder på.

 

IT-chef – innovativ teknologisk udvikling i Sunset Boulevard

Drømmer du om at stå med det samlede IT-ansvar for et team, der hver dag kæmper for det samme mål: At skabe fantastiske gæsteoplevelser? Vil du have mulighed for at søsætte og drive nye IT-projekter, hvor kun fantasien sætter grænser – så længe det understøtter forretningen?

Så kan du være lige den kandidat, vi leder efter til denne spændende lederstilling hos Sunset Boulevard.

Som IT-chef skal du, i samarbejde med dit dygtige team, skabe og vedligeholde en bæredygtig pipeline af teknologiske initiativer og sikre problemfri implementering. For os handler digitalisering og teknologi om at gøre det hele lidt nemmere og lidt hurtigere end forventet, til gavn for både gæster og os selv.

 

Om stillingen

Sunset Boulevard er en dansk virksomhed, der i øjeblikket vokser på både markedsandele og omsætning. Som IT-chef bliver du leder for et kompetent team på 7 medarbejdere, der dækker Infrastruktur, Driftssupport, Forretningssystemer, IT-projekter, Masterdata og BI.

Som IT-chef hos Sunset Boulevard vil du være en nøgleperson i rejsen mod en mere teknologisk avanceret og bæredygtig fremtid. Du får masser af muligheder for at sætte dit helt eget præg på den spændende vækstrejse i et innovativt arbejdsmiljø.

I Sunset Boulevard er der kort fra beslutning til handling i en meget flad og u-hierarkisk organisation med stor selvbestemmelse. Åbenhed og transparens er bærende værdier i ledelseskulturen i Sunset Boulevard.

Du refererer til CFO.

 

Konkrete opgaver

Som ansvarlig for den teknologiske udvikling skal din nysgerrighed og dit innovative mindset drive dit arbejde. Du skal identificere og evaluere potentielle teknologiske muligheder og løsninger indenfor områder som f.eks. kunstig intelligens (AI), Big Data og robotteknologi, der kan forbedre Sunset Boulevards forretningsprocesser og gæsteoplevelser.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Sikre innovativ brug af alle vores data på tværs af mange platforme
  • Sikre fremsynet brug af nye teknologier som AI, kontorrobotter og automatiseringer
  • Projektledelse og implementering af teknologiske projekter
  • Driftsledelse ved at etablere og overvåge effektive processer og procedurer i teamet
  • Stakeholder Management i samarbejdet med ledelsen og interessenter for at forstå forretningsbehovene og sikre, at teknologiske initiativer understøtter virksomhedens mål

 

Ledelse binder det hele sammen. Sammen med teamet skal du skabe en kultur af konstant læring for at sikre, at Sunset Boulevard forbliver innovative og konkurrencedygtige.

 

Kvalifikationer og baggrund

Vi leder efter en IT-chef, som har kompetencerne og drivkraften til at flytte forretningen gennem teknologisk transformation. Du kan se dig selv i følgende:

  • Flair og viden om de nye teknologier
  • En stor lyst til at udfordre, se muligheder og forbedre vores processer og måder at anvende data på
  • En akademisk baggrund inden for IT, computer science eller lign.
  • Modet og evnerne til at motivere og styre tværfunktionelle teams

 

Herudover vil det i stillingen være nødvendigt med stærke kommunikations- og præsentationsfærdigheder, både skriftligt og mundtligt.

 

Vil du være en del af Sunset Boulevard?

Så hører vi meget gerne fra dig. Sunset Boulevard samarbejder med GML-HR om stillingen, og du er velkommen til at kontakte partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 2425 8808 for at høre mere.

Enhver henvendelse behandles fortroligt. Send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Der afholdes løbende samtaler og ansættes, når rette kandidat er fundet.

 

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er en dansk landsdækkende kæde med 48 restauranter, hvoraf de 44 ligger i DK samt 1 på Færøerne og 3 i Grønland. Sunset Boulevard er et fastfoodkoncept med fokus på premium råvarer, der rækker ud over de traditionelle burgere og fastfoodkæder. Virksomheden har et klart mål om at øge markedsandelen i Danmark gennem kvalitet, effektivitet og miljørigtige hensyn.

Hovedkontoret og din daglige arbejdsplads er placeret i Kolding, tæt på motorvejen. Sunset Boulevard er en lille, men super ambitiøs organisation, som tilbyder masser af fleksibilitet, hjemmearbejdsdage og både personlig og faglig udvikling. Og så er det en arbejdsplads, der for længst har udskiftet årlige MUS-samtaler med månedlige trivselssamtaler, man har reduceret ineffektive og lange møder med korte beslutningsmøder og ja, så har man indført en 4 dages arbejdsuge, fordybelsestid, som er et absolut værdsat værktøj hos ansatte i Sunset Boulevard. Det kan du komme til at høre meget mere om.

 

 

 

Søg stillingen

09 / 2023