STARK – IT Sourcing Manager


Søg stillingen

Som IT Sourcing Manager bliver det din opgave at understøtte STARK forretningen igennem at maksimere forretningsværdien af IT leverancerne fra eksterne IT leverandører. Du bliver ansvarlig for kontraktforhandlinger, sourcing processer og samarbejdsrelationer med leverandørerne.

I tæt samarbejde med Business Stakeholders og resten af IT-organisationen vil du deltage i udviklingen af de fremtidige IT sourcing processer i STARK.

Jobbet

Det bliver din opgave, at drive Vendor Management, Contract Management og Procurement igennem stærke processer og konstruktivt leverandørsamarbejde.

Derudover blive dine primære arbejdsopgaver: 

  • Dagligt samarbejde med eksterne IT leverandører
  • Forhandling og opfølgning på kontrakter samt sikring af, at aftalte forbedringer for forretningen bliver realiseret
  • Definere og drive sourcing årshjulet i samarbejde med interne og eksterne stakeholders
  • Sikre at alle kontrakter overholder gældende terms & conditions
  • Bidrage til at løse kontraktmæssige tvister

Personen

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som Cand.jur, Cand.Merc.Jur eller lignende, og derudover har du nogle års  erfaring med IT Sourcing og Contract Management. Du er teamplayer og du er drevet af at forhandle win-win aftaler og du sætter en ære i at leve op til deadlines og kvalitet. Du har en åben og ærlig form for kommunikation med kollegaer og stakeholders.

Derudover kan man sige om dig, at: 

  • Du er en kreativ problemløser
  • Du er en god forhandlerr  
  • Du evner at bygge stærke relationer mellem eksterne leverandører og interen stakeholders 
  • Du taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau
  • Du er analytisk, og du er opmærksom på de små detaljer

Dine muligheder

Du vil i denne stilling have et tæt samarbejde med andre kolleger i IT afdelingern, interne stakeholders samt eksterne outsourcing partnere. IT afdelingen i STARK gennemgår for tiden en kraftig udvikling med henblik på fortsat at kunne supportere Nordeuropas største forhandler og distributør af byggematerialer. Du får i høj grad mulighed for at være med til at udvikle og implementere de fremtidige sourcing processer i STARK.

STARK er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø og medarbejderudvikling vægtes højt.

Ansøgning

STARK Group samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

STARK GROUP A/S, er Nordeuropas største forhandler og distributør af byggematerialer, og tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK Group har aktiviteter i 5 lande: Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og Finland.  Læs mere på www.STARK.dk

Søg stillingen

03 / 2021