STARK – Credit Controller


Søg stillingen

Drømmer du om et job med udfordringer i en virksomhed med en god kultur og et stærkt fællesskab? Har du erfaring med at arbejde med kreditrammer? Og har du lyst til at få en central rolle i at sikre de optimale kreditaftaler for både STARK og deres kunder? Så mangler de dig i STARK.
 

Bliv en del af Danmarks største distributør og forhandler af byggematerialer

”Hver dag arbejder vores kunder hårdt for at bygge andre menneskers fremtid – så derfor arbejder vi hårdt hver dag for at bygge deres.”

STARK Group er den førende forhandler og distributør af byggematerialer i Nordeuropa med ca. 12.000 medarbejdere fordelt på 485 afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Finland. 

Den danske forretning består af 84 trælaster, en webshop, 2 centrallagre, 3 distributionscentre samt 18 udkørselsforretninger. STARK Danmark stræber efter at gøre deres kunders arbejdsliv og hverdag mere overskuelig og effektiv ved at levere et omfattende udvalg af de mest efterspurgte produkter til professionelt byggeri. 

Med en vision om at blive branchens foretrukne byggepartner, arbejder STARK ud fra en tillidsbaseret tilgang gennem tre kerneværdier: Ordentlighed, Passion og Stolthed. 

Med reference til Chef Controller, Maria Petersen, bliver du som Credit Controller ansvarlig for supporten af ca. 10 trælaster, herunder kontaktperson for de respektive trælastdirektører. 
 

Din nye hverdag

Som Credit Controller i STARK vil du, gennem proaktivitet og dialog med dine trælaster, understøtte den videre udvikling og forbedring af STARK DK’s evne til at levere de bedste kreditløsninger for både kunde og STARK. Alt sammen til fordel for koncernens samlede performance. Det er dit ansvar, at kreditpolitikker overholdes, og at der gennemføres den rette rykkerbehandling mv. 

Som Credit Controller er dine primære nøgleopgaver at: 

 • Sikre opfølgning på kreditaftaler for overholdelse af kreditpolitik – på daglig basis.
 • Opfølgning på kunderestancer og tvister.
 • Sikre udfærdigelse af kreditdokumenter, underskrifter, dokumentrevision mv.
 • Træffe kreditmæssige beslutninger baseret på dit kendskab til branchen, regnskabsanalyse, opnåede sikkerhed samt dialog med trælastdirektøren og/eller kunden.
 • Lave indstilling af kreditter til kreditchef / CFO, i situationer, hvor fastsatte rammer overskrides.
 • Sikre overdragelse af sager til inddrivelse via inkassoorganisation.
 • Gennemføre nedskrivning af forsikringer ved opsigelse. 
 • Løbende dialog med kunder og kollegaer i forbindelse med de daglige henvendelser og udfordringer, der opstår omkring spørgsmål til kreditaftaler.

 

Vi er på udkig efter disse kompetencer

En stærk kommunikator med flair for tal og forretning.

Din succes i rollen er afhængig af din evne til at etablere et stærkt samarbejde med dine kollegaer samt nærmeste samarbejdspartnere ude i trælasterne. Gennem din forståelse af forretningen leverer du god sparring til dine interessenter og sikrer, at interne og eksterne relationer oplever et højt serviceniveau. Du trives i en travl hverdag, hvor du ofte oplever at blive afbrudt af nye problemstillinger, der skal løses nu og her. 

Som person har du en struktureret og analytisk tilgang til dit arbejde, ligesom du har blik for potentielle optimeringsmuligheder. Hos STARK vægtes samarbejde højt. Derfor er det vigtigt, at du er god til stakeholder management. 

Man kan ydermere sige om dig, at du:

 • Kommer med erfaring fra en lignende stilling som Credit Controller eller tilsvarende. Alternativt fra en stilling, hvor tal har været omdrejningspunktet for din rolle – f.eks. som controller eller økonomikonsulent/assistent.
 • Besidder stærke kommunikationsevner og formår at indgå i samarbejde på tværs af organisationen.
 • Er forhandlingsvant og fleksibel samtidig med, at du vedholdende holder dig målet for øje.
 • Er god til at prioritere i en travl hverdag med mange bolde i luften.
 • Har en god regnskabsmæssig forståelse, kan læse og analysere et regnskab og kan vurdere en virksomheds økonomiske stilling og risici. 
 • Trives i en omskiftelig hverdag, hvor ikke to dage er ens. 

 

Hvad kan STARK tilbyde

Du tilbydes et job, hvor du bliver en nøgleperson i bestræbelserne på at levere de bedste kreditløsninger for både kunde og STARK. Jobbet byder på personlige såvel som faglige udfordringer, og tempoet er højt. Kulturen i STARK er stærk og kendetegnes af godt samarbejde med kunden i centrum. Jobbet indeholder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring. 
 

Vil du være en del af STARK-holdet?

Så hører vi meget gerne fra dig. STARK samarbejder med GML-HR om stillingen, og du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Kristian Storm Aagaard på telefon 2052 6695 eller Konsulent hos GML-HR Sandra Søndergaard på telefon 4025 7363 for at høre mere.

Søg stillingen

07 / 2024