Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Smartbox – Supply Chain Koordinator


Søg stillingen

Smartbox Group er den førende virksomhed på det europæiske og verdensomspændende marked inden for oplevelsesgaver og er aktiv i 10 lande. 
Vi søger nu en koordinator med solid erfaring til at styrke Supply Chain i Danmark og Sverige.
 
Jobbet 
I stillingen er der mangeartede opgaver, der alle skal sikre fuld kontrol over lagre, ordrer fra kunder samt behandling og analyse af data. Du bliver bl.a. ansvarlig for ordrebehandling, lagerstyring og fakturering. Stillingen er med reference til Country Manageren. 
 
Dine opgaver bliver bl.a.: 
  • Modtage og behandle ordrer fra kunder / kæder, videreformidle disse til lagrene 
  • Optimering af lagre – udgangspunktet vil altid være: Vi skal vide hvad der er i butikkerne ned til mindste detalje 
  • Sikre optimal lagerafvikling – fokus på tilgang og afgang af varenumre samt handling på data i forhold til aktiviteter 
  • I forbindelse med fakturering til og fra kunder / kæder udarbejdes og sendes der ved månedsskift provision til disse 
  • Behandling af salgsfakturaer – fx opgørelse pr. butik i Dansk Supermarked – disse verificeres og EDI fakturaer sendes til ugentligt til kunder / kæder 
 
Personen 
Du har erfaring med økonomistyring / lagerstyring eller lignende med fokus på analyse, databehandling og eksekvering – meget gerne fra en supply chain funktion. Du er superbruger i Excel. 
 
Derudover kan man sige om dig, at du: 
  • Er struktureret 
  • Har sans for detaljen samtidig med et godt overblik 
  • Har evnen at holde mange bolde i luften 
  • Kan arbejde selvstændigt 
  • Er en god kommunikator – såvel i tale som på skrift 
 
Du behersker engelsk i såvel tale som skrift. Kan du svensk vil det være et plus, da du vil supportere den svenske salgsorganisation.  
 
Ansøgning 
Smartbox samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte partner hos GML-HR, Lars Halsboe, på telefon 24258808 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” knappen.
 
Smartbox Danmark er en del af Smartbox Group som er hjemmehørende i Irland. Smartbox Group er den førende virksomhed på det europæiske og verdensomspændende marked inden for oplevelsesgaver og er aktiv i 10 lande under mærkerne Smartbox, Bongo, Buyagift, La Vida Es Bella, Cadeaubox, Dakotabox og Emozione3. Smartbox Group’s produkter kan købes via internettet og i detailforretninger flere steder i Europa. 
 

Søg stillingen

01 / 2018
Smartbox