Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Simply Chocolate – Key Account Manager


Søg stillingen

Karrieremulighed for den ambitiøse salgsprofil, som vil elske at blive en del af en moderne virksomhed. 

Hvem er vi?

Simply Chocolate er et cool high-end chokoladebrand på en ambitiøs mission. Vores produkter skal skabe flere passionerede chokoladeelskere i Europa!

 

Vores innovative og håndlavede chokolader og chokoladebarer, som er baseret på 100% naturlige ingredienser kun tilsat et tvist af humor, skal skabe smagsoplevelser og få smilene frem. Her er vi kompromisløse. Vi kalder det passion!

 

Passionen er vores DNA. Passionen er nerven i vores virksomhed og i relationerne til vores omverden. Vi ønsker at gøre en forskel for vores kunder, for dig og for hinanden. Vi har derfor defineret vores kerneværdier derefter: Simply Customer, Simply You, Simply Us!

 

Virker det? Ja, og derfor har vi brug for dig og din passion for chokolade og kunder, så vi kan fortsætte med at vokse og få smilene frem hos endnu flere chokoladeelskere. 

Hvem er du?

Du har først og fremmest en passion for salg, og du motiveres af at skabe succes hos os, dig selv og for dine kunder. Du kan fremvise fremragende resultater fra en stilling som salgschef eller KAM, hvor du har opnået en solid erfaring med at opbygge og udvikle kommercielle kunderelationer i det danske retailsegment. Dit netværk er med andre ord på plads.

 

Du er udviklingsorienteret og ikke bange for selv at opsøge nye relationer og evner at begå dig i en dynamisk og innovativ virksomhed. Vi har brug for branchens dygtigste KAM, som skal hjælpe os med at nå vores ambitiøse vækstmål. Din profil er kendetegnet ved, at:  

 

 • Du har en købmands næse for forretning, og du behersker KAM-værktøjskassen
 • Du er en resultatorienteret og selvkørende person med et ukueligt drive og engagement
 • Du kan identificere kundernes behov, og du er relations- og loyalitetsskabende
 • Du har en vindende personlighed, og du er kendt som en udadvendt og entusiastisk person, som ser muligheder fremfor begrænsninger 
 • Du har et godt overblik og arbejder struktureret med et godt blik for detaljen
 • Du har en medfødt interesse og flair for salg og kundekontakt og forstår at skabe succes 
 • Du er idérig og igangsættende over for nye muligheder  
 • Du har passion for god chokolade og for at arbejde i en virksomhed med sofistikerede og lækre produkter 
 • Du har et ønske om at arbejde i branchens bedste og mest moderne virksomhed 

Dine primære arbejdsopgaver

Med reference til salgschefen får du ansvaret for at drive og udbygge det kommercielle samarbejde med en række store danske accounts, men som med tiden måske kan udvides internationalt. 

Dine primære opgaver vil være: 

 • Udvikling af det forretningsmæssige samarbejde med eksisterende såvel som nye accounts
 • Styrke og øge salget af kampagner til det danske retailmarked
 • Trade marketing tiltag, der understøtter salget og øger kendskabsgraden til produkterne 
 • Messedeltagelse 
 • Direkte forhandling med kunder 

Ansøgning

Simply Chocolate samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent hos GML-HR Mie Reenberg på telefon 41 13 60 00 eller på mail: mr@gml-hr.dk for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. Ansøgninger behandles løbende. 

Copenhagen Chocolate Factory har produceret håndlavet kvalitetschokolade siden 1933. Simply Chocolate blev lanceret i 2011 som et nyt, uhøjtidelig, cool designbrand og er den strategiske hjørnesten i en international ekspansionsstrategi. Læs mere på www.simplychocolate.dk.   

Søg stillingen

10 / 2019
Simply Chocolate