Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Silvan – IT Supporter


Søg stillingen

Til Silvans nyoprettede IT-afdeling søger vi to 1st level IT Supportere, der har lyst til at være med til opbygningen af en professionel IT Support organisation. Silvan har fået nye ejere og bliver pr. 01.09.2017 udskilt fra Wolseley som selvstændig virksomhed. Dette betyder bl.a. at Silvan  skal have opbygget egen IT-afdeling. Har du erfaring med 1st level IT Support  og har du lyst til at bringe disse erfaringer i spil, så er jobbet som IT Supporter i Silvan måske noget for dig. 

 

Jobbet

Med reference til ligeledes nyansat Support Manager bliver det din opgave at være med til at bygge en ny IT Support funktion op i Silvan. I en til tider kaotisk hverdag, bliver det din opgave at sørge for at brugernes IT problemer løses hurtigt, effektivt og rigtigt første gang til brugernes tilfredshed, og med en høj grad af indlevelse i brugernes IT problemer.
 
Dine vigtigste opgaver i den første tid bliver: 
  • Få overdraget support opgaven fra Silvans tidligere ejere – Wolseley
  • Yde 1st level support til Silvans brugere
  • Rådgive Silvans brugere i brug af IT systemerne
  • Være med til at implementere nyt Service Desk system
  • Være med til at implementere nye Service Desk processer

Personen

Du er en erfaren 1st level IT Supporter, og du har lyst til at være med til at bygge en ny IT Support funktion op fra bunden. Du er serviceminded, og du strækker dig altid til det yderste for at løse brugerens IT problem hurtigt og effektivt.

 
I øvrigt kan man sige om dig at:
  • Du har en IT Supporter uddannelse og efterfølgende minimum 3 års erfaring som 1st level IT Supporter
  • Du trives i et hektisk miljø, hvor der kommer mange henvendelser til supporten hver dag, og hvor forretningen har en forventning om at problemerne bliver løst hurtigt
  • Du er god til at kommunikere på alle niveauer – både med alle medarbejderne i Silvan og med de mange eksterne IT leverandører
  • Du er løsningsorienteret og god til at følge opgaverne til dørs

Dine muligheder

Stillingen er nyoprettet og du kommer i høj grad til at være med til at implementere nye processer og systemer i  Silvans nye IT-afdeling. Du bliver en del af at sætte standarden for IT support, og i det hele taget kommer du med fra starten på Silvans nye rejse som selvstændig virksomhed.

Ansøgning

Silvan samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

SILVAN er danskernes foretrukne byggemarkedskæde og har i dag 42 byggemarkeder og en e-shop. SILVAN er en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi og står overfor store forandringer. Læs mere på www.silvan.dk   

 

Søg stillingen

08 / 2017
Silvan