Schou Company A/S – CHRO


Søg stillingen

Forestil dig, at du som medlem af direktionen bliver ansvarlig for de samlede HR-aktiviteter for 300 medarbejdere i Nordens største forhandler af non-food varer.

Som CHRO bliver du sammen med dit team på fire HR-medarbejdere ansvarlig for  at levere proaktiv og forretningsdrevet HR, der understøtter forretningen i at realisere Schou Companys målsætninger og strategier.

Som medlem af direktionen sikrer du HR-perspektivet i de strategiske forretningsmæssige beslutninger.

Schou Company er en succesfuld vækstvirksomhed med afdelinger i 6 lande, og du bliver ansvarlig for de samlede HR-aktiviteter hvor især talent management, lederudvikling og rekruttering står højt på agendaen.

Jobbet

Du bliver ansvarlig for at lede HR-afdelingen, samtidig med at du selv deltager aktivt i de operationelle HR-aktiviteter.

Du skal sikre, at Schou Company tiltrækker, fastholder og udvikler de bedste medarbejdere i branchen. Dette indebærer stærke HR-koncepter og tæt sparring med og udvikling af lederne, således at de kan sikre høj medarbejdertrivsel i alle afdelinger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ledelse af HR-afdelingen
  • Udvikling og implementering af forretningsdrevne HR-aktiviteter
  • Rekruttering
  • Ledersparring
  • Udvikling og implementering af talent management koncept
  • Videreudvikling og implementering af Schou Companys interne lederuddannelse
  • Udvikling og implementering af employer branding aktiviteter
  • Udvikling og implementering af koncepter for intern og ekstern kommunikation
  • Medlem af direktionen, herudner at bidrage med HR-vinklen i strategiarbejdet

Dine kompetencer

Du er en erfaren og ambitiøs HR-professionel med en stærk forståelse for HR-praksis i en handelsvirksomhed, hvor dagligdagen i forretningen er præget af hurtige beslutninger.

Du er HR-generalist, og du er vant til at begå dig på strategisk niveau i en større virksomhed. Du har erfaring med alle apekter af HR-faget, hvilket gør dig i stand til at lede en HR-funktion, der kan bidrage til Schous fortsatte vækst og succes. Samtidig trives du med selv at tage del i de operationelle opgaver.

Du sidder i dag i en tilsvarende stilling som HR-Manager, HR-direktør eller lignende, og du har et solidt HR-teoretisk fundament.

Det kan du forvente

Du bliver en del af en dynamisk og succesfuld handelsvirksomhed, hvor HR er på den strategiske såvel som den operationelle dagsorden. Schou Company er en international virksomhed med fortsatte ambitiøse ekspansionsplaner udenfor Danmarks grænser.

Ansøgning

Schou Company samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Schou Company er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter og beskæftiger ca. 300 medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Kolding, og  Schou Company har indkøbskontor i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland, Tyskland samt Sydafrika og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande. Læs mere på www.schou.com

Søg stillingen

05 / 2023