Schou Company A/S – Category Key Account Manager Homeware


Søg stillingen

Som Category Key Account Manager bliver din primære opgave salg til Schous største kunde på det danske marked. I meget tæt samarbejde med kunden bliver du ansvarlig for at udvikle og eksekvere på en produktstrategi, der sikrer at Schou til stadighed er kundens foretrukne leverandør af homeware produkter. Igennem god ledelse af en koordinator sikrer du samtidig, at det daglige vareflow forløber uproblematisk for kunden.

Schou er Nordens største non-food leverandør, og fungerer som “service-provider” for kunden i hele processen fra varen bliver produktudviklet, indkøbt og kvalitetskontrolleret hos leverandørerne i Asien og Europa til varen står på hylden hos detailhandels kunderne.

Jobbet

Gennem selvstændige forhandlinger med kunden og i tæt samarbejde med indkøb, skal du sikre, at din kunde til stadighed bliver præssenteret for et aktuelt sortiment, der kan medvirke til øget omsætning og indtjening hos kunden i homeware kategorien.

Derudover bliver dine primære opgaver:

  • Salg og kundepleje, herunder daglig kommunikation med kunden
  • Budget, kundeplaner og strategi
  • Ansvarlig for tenderprocessen. Ca. halvdelen af omsætningen genereres igennem tenders
  • Deltagelse, forberedelse og opfølgning på salgsmøder med kunden
  • Markeds og konkurrentanalyser
  • Trendbrief og tæt sparring med indkøb ift. produktudvikling
  • Tæt samarbejde med indkøbsafdelingen
  • Butiksbesøg og messedeltagelse

 

Du vil få domicil i Kolding, og du får reference til Sales Manager. Du skal forvente ca. 30 årlige rejsedage sammen med kunden og indkøb til bl.a. Kina, Vietnam, Indien og Europa.

Dine kompetencer

Du har erfaring med produkt- og konceptsalg af boligindretning til førende detailhandelskæder. Du har god smag, og du er en god “købmand”, som kan finde de rigtige produkter til den rigtige pris, der matcher din kundes forretning.  Du har erfaring med at samarbejde direkte med kinesiske fabrikker, herunder den store rolle QC og Compliance spiller i det samarbejde.

Det kan du forvente

Du bliver en del af en dynamisk og succesfuld handelsvirksomhed, hvor ingen dage er kedelige, og der er store udviklingsmuligheder i stillingen. Du får engagerede og kompetente kollegaer, og du kommer til at arbejde i et inspirerende miljø med en klar vækststrategi.

Ansøgning

Schou samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon 40356931 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Schou Company er Nordens største leverandør inden for non-food produkter og beskæftiger ca. 400 medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Kolding, og Schou Company har kontor i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland, Tyskland samt Sydafrika og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande. Læs mere på www.schou.com

Søg stillingen

02 / 2024