Schmidt Nordic – Koordinator i barselsvikariat med erfaring indenfor nøgletal, regnskab og salg


Søg stillingen

Er du skarp på tal og regnskab og besidder et stort overblik? Forstår du at tage styring på projekter, og sørge for disse gennemføres inden for fastsatte deadlines? Er du god til engelsk og mestre alle windows-programmer? Og vil du være en del af en virksomhed, hvor du får lov til at planlægge og bidrage til den økonomiske vækst? Så er du måske den barselsvikar vi søger hos Schmidt Nordic, som er den skandinaviske afdeling af Schmidt Groupe, Europas største køkkenkæde.

Som koordinator hos Schmidt Nordic vil du agere tovholder på åbning af nye butikker i Skandinavien, samt være med til at sikre at eksisterende butikker præsterer optimalt, både salgs- og driftsmæssigt. Du får ansvaret for opfølgning og indrapportering, og det er din opgave at sikre, at de planlagte aktiviteter fyres ud over rampen på rette måde, sted og tidspunkt.
 

Mere konkret får du følgende arbejdsopgaver:

  • Ansvar for udarbejdelse og styring af tidsplaner i forbindelse med åbning af nye butikker.
  • Processtyring i forbindelse med åbning af nye butikker
  • Ansvar for indhentelse og analyse af nøgletal butikkerne. 
  • Ansvar for udarbejdelse og opfølgning på forecast på salg, kundeoversigter og forventet ordreindgang.
  • Opfølgning og rådgivning i forbindelse med budgetudarbejdelse, resultatrapporter og regnskab
  • Udvikling og afholdelse af kurser indenfor drift- og virksomhedsøkonomi
  • Kapacitetsovervågning og koordinering med Schmidt Group.
  • Økonomiske og administrative adhoc opgaver
     

Koordinator med mange bolde i luften

Den person vi søger, har et skarpt analytisk blik, og flair indenfor salg, økonomi og nøgletal. Du befinder dig godt med mange skiftende arbejdsopgaver, og er god til at tage styringen på skiftende projekter. Hvis du ovenikøbet har erfaring salg og projektstyring og er god til at formidle og kommunikere, både på dansk og engelsk, er det lige præcis dig, vi leder efter!

Du tilgår dit arbejde grundigt og struktureret, og du besidder evnen til at prioritere og eksekvere effektivt. Kombineret med dit store drive og din selvstændighed, kan man derfor stole på, at opgaverne bliver udført inden for deadline. Din hjælpsomhed og dit gode humør smitter af på folk omkring dig, og du bidrager til et rart arbejdsmiljø, hvor den gode jargon går hånd i hånd med engagement og dedikation.

Du har formentlig en uddannelse indenfor økonomi eller regnskab krydret med en interesse og flair for at være tovholder på større projekter. Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring indenfor disse arbejdsområder, og kan kommunikere på engelsk, både i tale og på skrift, da du vil blive bindeled mellem butikkerne i Skandinavien og vores kollegaer i Frankrig og Tyskland.

Du træder ind i en virksomhedskultur, hvor der er en stor faglig stolthed og hvor frihed under ansvar er en del af værdisættet. Det kollegiale sammenhold er stærkt, og der er en fælles forventning om, at man hjælper hinanden.
 

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte Sanne Jespersen på telefon +45 2215 1268, hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen. Enhver henvendelse behandles løbende og fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 

Europas største køkkenkæde
Schmidt groupe er Europas største køkkenkæde med mere end +800 butikker og Europas femte største køkkenproducent. Schmidt blev startet tilbage i 1934 og er stadig en familieejet virksomhed med 6 fabrikker i Frankrig og Tyskland og en ugentlig produktion på hvad der svarer til 2500 køkkener. Schmidt Nordic ejer rettighederne til konceptet i Skandinavienog fungerer som kædekontor for de Skandinaviske lande. Schmidt Nordic har udviklet og implementerer konceptet i Skandinavien og bistår dagligt butikkerne med driften og udviklingen af kæden. Schmidt Nordic ligger i Kolding.
 

Søg stillingen

08 / 2022