Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Scandinavian Tobacco Group – Salgskonsulent søges til Sydjylland


Søg stillingen

Har du flair for rådgivning og udvikling inden for salg? Og vil duhave et selvstændigt job hos en international og markedsledendevirksomhed inden for Fast-Moving Consumer Goods, hvor du bliver voresnøgleperson i Sydjylland?  

 

Jobbet

Som salgskonsulent i Scandinavian Tobacco Group Denmark får duansvar for dine egne butikker i distriktet. Fra din bopæl kan du nemtdække området, og du planlægger din egen arbejdsdag ud fra distriktetskunder, butiksdata og de opsatte målsætninger. Du kommer desuden til atsparre og samarbejde med dine kolleger i salgsteamet, og vil ogsåløbende være i kontakt med den ansvarlige Field Sales Manager.  

 
Helt konkret skal du:   
  • Etablere og udvikle personlige relationer til dine kunder  
  • Udvikle og implementere handlingsplaner ud fra salgstal i distriktet samt skabe værdi for vores kunder  
  • Implementere space management på butiksniveau og sikre, at butikkerne opfatter os som en professionel og troværdig samarbejdspartner  
  • Kunne omsætte data til konkrete handlingsplaner og kunne formidle disse til den enkelte kunde og i tæt samarbejde træffe de rigtige beslutninger 
 

Personen

Vi vil naturligvis lære dig op i produkter og salgsteknikker, deter dog vigtigt, at vi bygger på en god base, og at du kan genkende digselv i nedenstående:   

 
  • Du bor i Sydjylland, gerne i området omkring Rødding, Vejen, Brørup eller tæt der på 
  • Du har erfaring som salgskonsulent i dagligvarebranchen eller inden for FMCG   
  • Du har gode dansk- og engelskkundskaber (skrift og tale)   
  • Du har stor erfaring i at arbejde med Excel  
  • Du har erfaring i at arbejde med data på butiksniveau og har arbejdet med CRM-systemer  
  • Kendskab til Power-BI og Salesforce.com er en fordel   
 
Som person er du målbevidst og resultatorienteret. Med dit flairfor salg og dine gode kommunikationsevner er du i stand til at drivesalgsprocessen fremad, og du er altid imødekommende og tillidsvækkende idin kontakt med kunderne. Derudover er du ambitiøs, dynamisk og har ethøjt energiniveau, og du søger hele tiden at udvikle den måde, vi gørtingene på.   
 

Dine muligheder

Du bliver en del af en driftig og spændende virksomhed, hvor du vil blive udfordret og komme til at bruge dine stærke kommunikations- og salgsevner. Samtidig er du med til at drive din egen udvikling, mens du skaber resultater på salgsfronten. Vi kan tilbyde en god lønpakke, pension, firmabil, telefon m.m. for ikke at nævne alle de gode kolleger, der står klar til at tage godt imod dig. 
 

Ansøgning

Hvis du mener du har, hvad der skal til for at gøre en forskel iFMCG-markedet, vil vi se frem til at modtage din ansøgning. ScandinavianTobacco Group samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du ervelkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Janne Nissen påtelefon 2494 8800 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelsebehandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen”knappen.  

 

Søg stillingen

04 / 2019
Scandinavian Tobacco Group