Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Scandinavian Tobacco Group – Salgskonsulent søges til Horsens-området


Søg stillingen

Har du flair for rådgivning og udvikling inden for salg? Og vil du have et selvstændigt job hos en international og markedsledende virksomhed inden for Fast-Moving Consumer Goods, hvor du bliver vores nøgleperson i Østjylland? 
 
Bliv en del af en global markedsledende virksomhed 
Scandinavian Tobacco Group er verdens største producent af cigarer og pibetobak. Vi har en stærk markedsposition i Skandinavien og USA, og vores 7.300 ansatte er fordelt på bl.a. den Dominikanske Republik, Honduras, Nicaragua, Indonesien, Europa, Australien, Canada og USA. Vi har hovedsæde i Danmark, og hos os vil du få gode og dygtige kollegaer. 
 
Stå for salget i Østjylland 
Som salgskonsulent i Scandinavian Tobacco Group Denmark får du ansvar for dine egne butikker i distriktet. Fra din bopæl kan du nemt dække området, og du planlægger din egen arbejdsdag ud fra distriktets kunder, butiksdata og de opsatte målsætninger. Du kommer desuden til at sparre og samarbejde med dine kolleger i salgsteamet, og vil også løbende være i kontakt med den ansvarlige Field Sales Manager. 
 
Helt konkret skal du:  
 
  • etablere og udvikle personlige relationer til dine kunder 
  • udvikle og implementere handlingsplaner ud fra salgstal i distriktet samt skabe værdi for vores kunder 
  • implementere space management på butiksniveau og sikre, at butikkerne opfatter os som en professionel og troværdig samarbejdspartner 
  • kunne omsætte data til konkrete handlingsplaner og kunne formidle disse til den enkelte kunde og i tæt samarbejde træffe de rigtige beslutninger 
 
Udvikl dig selv og dine salgsevner i en stærk markedsledende virksomhed 
Du bliver en del af en driftig og spændende virksomhed, hvor du vil blive udfordret og komme til at bruge dine stærke kommunikations- og salgsevner. Samtidig er du med til at drive din egen udvikling, mens du skaber resultater på salgsfronten. Vi kan tilbyde en god lønpakke, pension, firmabil, telefon m.m. for ikke at nævne alle de gode kolleger, der står klar til at tage godt imod dig. 
 
Salgstalent med base i Østjylland 
Vi vil naturligvis lære dig op i produkter og salgsteknikker, det er dog vigtigt, at vi bygger på en god base, og at du kan genkende dig selv i nedenstående:  
 
  • Du bor i Horsens, Skanderborg og omegn eller er villig til at flytte dertil 
  • Du har erfaring som salgskonsulent i dagligvarebranchen eller inden for FMCG 
  • Du har gode dansk- og engelskkundskaber (skrift og tale)
  • Du har stor erfaring i at arbejde med Excel
  • Du har erfaring i at arbejde med data på butiksniveau og har arbejdet med CRM-systemer
  • Kendskab til Power-BI og Salesforce.com er en fordel 
 
Som person er du målbevidst og resultatorienteret. Med dit flair for salg og dine gode kommunikationsevner er du i stand til at drive salgsprocessen fremad, og du er altid imødekommende og tillidsvækkende i din kontakt med kunderne. Derudover er du ambitiøs, dynamisk og har et højt energiniveau, og du søger hele tiden at udvikle den måde, vi gør tingene på. 
  
Er du klar til at tage udfordringen op?  
Hvis du mener du har, hvad der skal til for at gøre en forskel i FMCG-markedet, vil vi se frem til at modtage din ansøgning. Scandinavian Tobacco Group samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Janne Nissen på telefon 2494 8800 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. 
 

Søg stillingen

02 / 2019
Scandinavian Tobacco Group