Vi leverer dedikeret search & selection tilpasset hver enkelt kundes behov

Restaurant Flammen – HR Manager


Søg stillingen

Vil du være en del af en succesfuld dansk familieejet restaurantkæde med stærke værdier og et unikt koncept? Har du HR- og ledelseserfaring fra retail eller restaurationsbranchen, og er du ambitiøs og selvstændig, er det måske dig, vi søger.

Jobbet

Med reference til kædens adm. direktør, bliver du ansvarlig for hele HR-området. Dermed får du mulighed og ansvar for at udvikle og implementere alle fremtidige HR-tiltag. Du vil indgå i ledergruppen.

 

Med afsæt i et vækstscenarie samt en ambitiøs people-agenda skal du i partnerskab med forretningen udvikle og implementere Flammens forretningsstrategi, herunder HR-strategi. Du skal kontinuerligt udvikle HR i rollen som strategisk sparringspartner herunder sikre eksekvering af de operationelle indsatser gennem implementering af HR værktøjer og processer, der understøtter forretningsstrategien.

 

Du skal således fungere som sparringspartner i forbindelse med organisationsudvikling, rekrutteringer og kompetenceudvikling mv. for dine kolleger i Flammens ledergruppe samt i restauranterne. Du kommer derfor til at arbejde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, og du vil få ansvar for centrale HR-projekter, der skal drives og forankres tværorganisatorisk. 

 

Dine væsentligste opgaver bliver at:

 • Udarbejde og implementere HR-strategi, der understøtter Flammens forretningsmål 
 • Udarbejde årlig HR forretningsplan, herunder implementering af HR-årshjul
 • Udvælge og implementere HR-administrationssystem
 • Udvikle og implementere employer-branding aktiviteter samt etablere processer og værktøjer for rekruttering og onboarding
 • Spotte og udvikle talenter, herunder sikre succession planlægning
 • Tilsikre kompetenceudvikling af Flammens ledere og medarbejdere, herunder udvikling af relevante lederprogrammer og øvrige kursusforløb (Flammen Academy)
 • Gennemførelse af medarbejdertilfredshedsanalyser og styring af efterfølgende proces for handlingsplaner
 • Opsigelser og afvikling af medarbejdere, herunder juridisk sparring 
 • Ledelse og udvikling af HR-medarbejdere

   

Personen

Det forventes, at du har en relevant videregående uddannelse. Dertil kommer du med erfaring fra en tilsvarende stilling, en stilling som HR Business Partner eller HR konsulent i detailhandlen eller hotel- og restaurationsbranchen. Dertil vil det være en fordel, hvis du kommer med driftserfaring fra butik eller restauration.

 

Som person kan man sige om dig, at:

 • Du evner at tænke både strategisk og taktisk, og samtidig er du en pragmatisk hands-on person, der mestrer eksekvering
 • Du er ambitiøs med en positiv livsindstilling og trives bedst i en organisation, hvor ambitiøse mål og performance præger kulturen
 • Du har en naturlig gennemslagskraft på alle niveauer i organisationen. Dine interpersonelle kompetencer er veludviklede, og du formår at motivere organisationen og få den engageret i forestående forandringer
 • Du besidder et højt drive, er vedholdende, engageret og løsningsorienteret
 • Du er selvstændig og robust, hviler godt i dig selv og har en sikker fremtræden, som giver dig troværdighed og respekt
 • Du arbejder struktureret og trives i en dynamisk virksomhed
 • Du har et smittende engagement og er 100% committet til alt, du foretager dig. PASSION er en del af dit DNA

 

Dine muligheder

Du bliver en del af en passioneret dansk virksomhed, hvor du vil få direkte indflydelse på resultaterne og kan præge din egen stilling.

Du tilbydes et spændende job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er frihed under ansvar. Derudover bliver du en del af en flad organisation.

 

Ansøgning

Flammen samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Gaarde på telefon 2121 0094 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen. Ansøgninger behandles løbende.

Restaurant Flammen er etableret af familien Rosenfeldt Sunddal, der består af forældrene Ketty og Flemming og børnene Martin og Kristina, der åbnede den første Restaurant Flammen i 2009 i Kolding. I dag er der 16 restauranter i kæden. Flammen er især kendt for sin buffet med mange forskellige slags kød, tilbehør, sauce og salat. Læs mere på www.restaurant-flammen.dk 

Søg stillingen

08 / 2019
Restaurant Flammen